Grafinetin toimintavuosi pyörähti käyntiin

16.1.2019 klo 06:00


Hallituksen vuoden ensimmäinen kokous pidettiin 11.-12.1. Hotelli Nuuksiossa Kirkkonummella. Ajankohtaisten asioiden lisäksi käsiteltiin mm. vuoden 2018 alustava tilinpäätös, työpaikkaosastojen tämän hetken tilanne sekä hyväksyttiin valinnat pääluottamusmiehiksi kaudelle 2019-2020.

Viime marraskuussa valittujen ammattiosaston puheenjohtaja Tuija Pircklénin, varapuheenjohtaja Sari Ojalan, taloudenhoitaja Marianne Peuralahden ja sihteeri Kirsi Kuokkasen lisäksi nyt valittiin vastuuhenkilöt vuodelle 2019 seuraavasti: tiedotussihteeri Sari Ojala (tiedotussihteerin toimenkuvaan liitettiin jäsentuote- ja verkkovastaavan tehtävät), jäsenvastaava Sari Kotajärvi, koulutusapurahavastaava Jarmo Peltomäki ja toimintatukivastaava Leena Yletyinen. Sääntömääräisistä kokouksista vastaa puheenjohtaja. Yhteystietomme löydät tästä.

Grafinetin vuosi on taas täynnä toimintaa ja mukavia tapahtumia, mm. keväällä otetaan some haltuun. Seuraa siis uutiskirjeitä, facebookia ja Tapahtumat-sivua, joihin tietoa päivitetään sitä mukaa, kun se varmistuu.

Mukavaa vuodenalkua!

Hallitus