Aktiivit ja hallitus koolla Helsingissä

16.1.2012

14.-15.1. grafinetilaisia aktiiveja kokoontui TEAMin tiloissa Helsingissä.
14.-15.1. grafinetilaisia aktiiveja kokoontui TEAMin tiloissa Helsingissä.

Grafinetin hallitus aloitti ahkeroinnin joulutauon jälkeen kokoontumalla Helsingissä tiistaina 10.1.2012. Kokous oli uuden hallituksen järjestäytymiskokous ja paikalla oli varsinaisten jäsenten lisäksi varajäsenet.

Grafinetin varapuheenjohtajaksi ja tiedotussihteeriksi valittiin Henri Mattinen ja sihteeriksi Katja Wallenius. Taloudenhoitajana jatkaa Helena Auvinen. Kokouksessa valittiin myös muut tarvittavat toimihenkilöt, jaostot, työryhmät ja niiden vetäjät sekä jäsenet. Nämä tiedot julkaistaan myöhemmin Grafinetin uusiutuvilla verkkosivuilla.

Hallitus päätti, että työpaikka- ja alueosastoille myönnettävän toimintarahan määrä vuonna 2012 on 18 € / henkilö. Toimintarahaa pitää anoa heti osaston kevätkokouksen jälkeen.
Puheenjohtaja Tuija Pircklén esitteli hallitukselle taloudellista tilannetta. Kovan kulukurin ansiosta vuoden 2011 tulos on ylijäämäinen.

Grafinet toimii aktiivisesti tänäkin vuonna.

Helsingissä 14.4.pidettävän kevätkokouksen ja Lahdessa 24.11. pidettävän syyskokouksen lisäksi järjestämme mm. syyskuussa hyvinvointikurssin. Syyskokouksen yhteydessä juhlistamme ammattiosaston 35-vuotista taivalta. Grafinet tukee myös osallistumista TEAMin kesä- ja talvipäiville.
Grafinetin verkkosivusto uudistuu alkuvuoden 2012 aikana. Verkkosivuston sisältöä ja rakennetta päivitetään kevään kuluessa, ja siinä saattaa esiintyä puutteita. Myös Grafinetin uutiskirjeen toiminnassa ja mm. linkityksissä saattaa esiintyä lyhyitä tilapäisiä häiriöitä.

Viikonloppuna 14.-15.1. grafinetilaisia aktiiveja kokoontui TEAMin tiloissa Helsingissä.

Lauantaina luottamushenkilöt saivat tuoretta tietoa, mm. tulevasta tes-neuvottelukierroksesta sekä napakan paketin luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen oikeuksista ja velvollisuuksista sekä yhteistoiminnasta työpaikalla.
Sunnuntaina työyhteisövalmentaja Hanna Riita-Pajunen puhui Ristiriidoista ratkaisuihin –otsikon alla työyhteisön toimivuudesta, ristiriidoista, oikeuksista ja velvollisuuksista työyhteisössä.

 

Hallituksen seuraava kokous pidetään ti 28.2. Helsingissä.