Jäsenenä olet tärkein!

Jäsenyys Grafinetissa ja TEAMissa lisää turvallisuutta

Työelämän hankalissa tilanteissa yksi ihminen on melko voimaton. Siksi työntekijät ovat aikanaan perustaneet ammattiosastoja ja ammattiliittoja, joissa yksittäiset ihmiset ovat yhdistäneet voimansa.

Ammattiosastojen ja ammattiliittojen toiminta perustuu edelleen samaan ajatukseen: voimien yhdistämiseen, yhdessä toimimiseen ja solidaarisuuteen. Valtaosa edunvalvontatyöstä tehdään edelleen vapaaehtoisvoimin. Jäsenyys merkitsee myös mahdollisuutta vaikuttaa ja osallistua. Jo pelkällä jäsenyydellä varmistat sen, että oman alan toimihenkilöillä on voimaa vaikuttaa sinun etuihisi.


Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry:n ja sen kautta TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton jäseniksi voivat liittyä kaikki viestintäalan toimihenkilötehtävissä työskentelevät ja opiskelijajäseniksi alalle opiskelevat.


Tärkein jäsenetu on työehtosopimus
Se syntyy jäsenten yhteistyön tuloksena. Mitä enemmän liitolla on jäseniä, sen paremmin sen ääntä kuullaan.

Jäsenyys tarjoaa muitakin etuja
Tutustu jäsenyyden etuhin sivun vasemmasta laidasta löytyvistä linkeistä.

Katso tästä mitä jäsenyys maksaa?

 


Laske plussat ja miinukset!

Saat pirtsakan g-kassin palkkioksi jäsenhankintatyöstä!

Kaikille grafinetlaisille, jotka hankkivat YTKlaisen Grafinetiin, postitamme Grafinetin iloisen vihreän g-kassin palkkioksi jäsenhankintatyöstä, kun uusi jäsen on liittynyt ja hankkija laittanut sähköpostilla hankkijan yhteystiedot ja uuden jäsenen tiedot osoitteeseen grafinet@grafinet.fi.

Lähesty työpaikkasi järjestäytymätöntä työntekijää, etenkin jos hän on YTK:n jäsen, suosittele hänelle ammattiosastoamme ja -liittoamme. Kerro hänelle kuinka hän voi vaihtaa YTK:sta Grafinetiin ja yllä olevasta uudistuksesta.

Apua saat työpaikkasi luottamusmieheltä tai Grafinetin hallituksen jäseniltä.


Liittyminen on helppoa!

Liity netissä
Saat jäsenyytesi voimaan helposti ja nopeasti täyttämällä jäsenlomakkeen verkossa. Suoraan lomakkeeseen pääset myös klikkaamalla sivun vasemmassa laidassa näkyvää punaista "TEAMin jäseneksi" banneria.

Liity tekstiviestillä
Lähetä viesti: TEAM1 ETUNIMI SUKUNIMI numeroon 16160 (teleoperaattorin tekstiviestin hinta 2€).

TEAMin toimisto ottaa Sinuun yhteyttä ja hoitaa jäsenyytesi voimaan.

Pyydä jäsenhakemus työpaikkasi luottamusmieheltä, joka neuvoo sen täyttämisessä, ja hoitaa jäsenyytesi liittyvän käytännön työn liiton ja työpaikan suuntaan.

Jäsenhakemuksen voit tallentaa omalle koneellesi tästä linkistä, (pdf-tiedosto, 217 kt). Täytetty lomake tulee toimittaa allekirjoitettuna työnantajalle, liitolle ja ammattiosastolle. Yksi kappale on hyvä säilyttää myös itsellä.

Lomakkeen täyttöohjeet voit ladata tästä (pdf-tiedosto, 94 kt).

 


Jäsenenä voit vaikuttaa!


 

Liity jäseneksi
Klikkaa kuvaa ja liity Grafinetin jäseneksi verkossa

 


 

Jäsenlomakkeen täyttö:


Jäsenyys:
Ammattiosasto 7301 Grafinet

ruksaamalla kohdan "siirryn toisesta liitosta", hoitaa TEAM siirron liittojen välillä

Työsuhde:
Sopimusala on 003 toimihenkilöt tai 004 uusmedia

Ammattiryhmä on graafiset toimihenkilöt