Jäsenkampanja 2017-2018

 

Hanki uusi jäsen, saat Grafinetin parkkikiekon ja osallistut 150 euron lahjakortïn arvontaan.
 

 

 

Heinä-syyskuussa 2018 jäsenhankkijoina toimineiden kesken arvotaan yksi 150 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti marraskuussa 2018.

Jäsenyyden tulee olla voimassa arvontahetkellä.

Kampanja-aikana liittyneet uudet jäsenet saavat S-ryhmän 40 euron lahjakortin, kun jäsenyys on kestänyt 3 kuukautta.

Jokaisesta uudesta jäsenestä saat yhden arpalipun ja mahdollisuus voittoon kasvaa!
 

Jäsenhankinnassa saadut materiaaliset palkinnot ovat veronalaista ansiotuloa, kun niiden arvo on yhteensä vähintään 100 euroa vuodessa. Verotusvuosi on se, jolloin palkinnon saa. Grafinet hoitaa palkintotiedot verottajalle ja ne näkyvät esitäytetyssä veroilmoituksessa.​


 

Liity netissä
Saat jäsenyytesi voimaan helposti ja nopeasti täyttämällä liittymislomakkeen verkossa.

 

Toimi näin:

1. Pyydä viestintäalan toimihenkilötehtävissä toimivaa henkilöä jäseneksi Grafinetiin. Liittyminen onnistuu helpoimmin sähköisellä liittymislomakkeella.

Avuksi liittymislomakkeen täyttämiseen:

  • ammattiosaston numero on 409
     
  • sopimusala on Viestintäalan toimihenkilöt
     
  • valitse alueeksi Helsinki – kaikki Grafinetin jäseneksi liittyvät valitsevat alueeksi Helsinki asuinpaikkakunnasta huolimatta, koska Grafinet on valtakunnallinen ammattiosasto, jonka kotipaikkakunta on Helsinki.

2. Ilmoita omat sekä uuden jäsenen tiedot myös Grafinetiin sähköisellä lomakkeella. Saat ilmoituksesta vahvistusviestin.

Ohjeen sähköisen jäsenhakemuksen täyttämiseen löydät tästä.

Voit myös täyttää ja tulostaa jäsenhakemuksen tästä.

  • Täytä tulostettava pdf lomake myös jos vaihdat vain ammattiosastoa Teollisuusliiton sisällä. Vaihtoa ei voi tehdä sähköisellä lomakkeella. Toimita lomake täytettynä ja allekirjoitettuna työnantajalle, Teollisuusliitolle ja Grafinetille. Pidä myös itselläsi kopio. Muista allekirjoittaa lomake!

Voit myös pyytää jäsenhakemuksen työpaikkasi luottamusmieheltä, joka neuvoo sen täyttämisessä, ja hoitaa jäsenyytesi liittyvän käytännön työn liiton ja työpaikan suuntaan.

Täytetty lomake tulee toimittaa allekirjoitettuna työnantajalle, liitolle ja ammattiosastolle. Yksi kappale on hyvä säilyttää myös itsellä.

Opiskelijajäseneksi voit liittyä tästä linkistä.