Psykososiaalinen kuormitus – verkkokurssi


Aika: 20.3.2021 klo 10:00 - 13:00
Paikka: Teams-verkkokoulutus

Mitä on psykososiaalinen kuormitus? Kuinka tunnistan, onko kyse työstä johtuvasta kuormittumisesta vai työn ulkopuolisista tekijöistä?

Grafinetin verkkokurssi työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille aiheena psykososiaalinen kuormitus lauantaina 20.3.2021 klo 10.00. Kouluttajana toimii Teollisuusliiton työympäristöasiantuntija Juha Sutinen. Koulutus järjestetään Teams-verkkokoulutuksena ja sen kesto on 3 oppituntia. Koulutuksen aikana pidetään tauko ja se päättyy klo 13.00 mennessä.

Kurssi on Grafinetin jäsenille ilmainen. Teollisuusliitto tukee verkkokoulutusta kurssituella ja Grafinet kohdentaa tämän tuen kurssille osallistuvan jäsenen omavastuuosuuteen hänen osallistuessaan Grafinetin sääntömääräiseen kokoukseen tai Grafinetin kursseille myöhemmin vuonna 2021. Mikäli korona estää järjestämästä tilaisuuksia vuonna 2021 siirtyy tuki jäsenen käytettäväksi vuonna 2022.

Suosittelemme tutustumaan Tekijä-lehden Työstressi aiheuttaa uupumista ja sairauksia – kuormitusta voidaan kuitenkin helpottaa -artikkeliin ennen koulutusta.
 

Ilmoittautuminen perjantaihin 12.3.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Linkki Teams-verkkokoulutukseen lähetetään jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja Tuija Pircklén, tuija.pircklen@grafinet.fi