Hallituksen syyskausi pyörähti käyntiin

30.8.2013 klo 06:00

Hallituksen syyskausi pyörähti käyntiin kokouksella Helsingin Hakaniemessä maanantaina 26.8.2013. Keskustelu kävi vilkkaana, kun suunnittelimme tulevaa syksyä ja mietimme alustavasti vuotta 2014.

 

Jäsenetuna ollut Linnanmäen Hupiranneke oli todella kiitelty ja suosittu. Linnanmäellä vieraili Grafinetlaisia ympäri Suomen. Julkaisemme tarinoita ja kuvia Linnanmäki päivästä verkkosivuillamme 4.9. alkaen. Voit vielä lähettää oman tarinasi ja kuvia sähköpostilla grafinet@grafinet.fi. Julkaisemme kaikki saapuvat kuvat ja tarinat.

 

Koulutus- ja virkistyspäivä HKY:n ja Grafinetin työttömille tai työttömyysuhan alla oleville jäsenille on 31.8. Kirjan talolla Helsingissä.

Luottamusmieskurssi on 14.- 15.9. Riihimäellä.

Liikuntakurssi on 28.-29.9. Vierumäellä.

Kaikkiin tilaisuuksiin on ilmoittautunut mukavasti porukkaa.

 

Syyskokous on 16.11. Oulussa ja kyselymme tuloksena oheisohjelmaksi valikoitui selkeällä äänienemmistöllä Scorpionsin ja Eppu Normaalin konsertti Ouluhallissa (omavastuu 39€). Kokoukseen ilmoittautumisen alkamisesta tiedotamme myöhemmin.

 

Viestintäalan toimihenkilöiden henkilökohtaisia palkkoja korotetaan 1.10.2013 tai lähinnä sen jälkeen alkavan palkanmaksukauden alusta. Lisäksi palkkoihin tulee yrityskohtainen erä, jonka käytöstä sovitaan syyskuun loppuun mennessä. Lisää tietoa palkankorotuksesta ja uudet vähimmäispalkkataulukot löydät täältä.

 

Syksyn jäsenkampanja polkaistaan käyntiin 1.10.

 

Aurinkoisia syyspäiviä!

Hallitus