Tapahtumat


 

Grafinet järjestää valtakunnallisia ja paikallisia kursseja sekä tapahtumia jäsenilleen.

Tapahtumista ja kursseista tiedotetaan tämän sivun lisäksi uutiskirjein, Facebookissa ja Teollisuusliiton verkkosivuilla.

Tapahtumakalenteri täydentyy aina kun tapahtumia tulee lisää. Tapahtuman nimeä klikkaamalla saat lisää tietoa tapahtumasta tai koulutuksesta. 

Grafinetin kursseille, kokouksiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella ilmoittautumisajan puitteissa. Kurssit ja tapahtumat on tarkoitettu työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille, jollei toisin mainita.

Grafinet tukee osallistumisia esim. liiton tapahtumiin vain jäsenen osallistuessa tapahtumaan. Jäsenen peruessa osallistumisensa Grafinetin tukemaan liiton tapahtumaan jää mahdollinen omavastuu jäsenen maksettavaksi.

Teollisuusliiton koulutustarjonnan ja kurssikalenterin löydät täältä

Ilmoittautuessaan jäsen sitoutuu peruutusehtoihin. Kurssikeskukset, hotellit ja matkayhtiöt veloittavat Grafinetia varatuista tiloista, tarjoiluista ja matkoista vahvistettujen ilmoittautumisien perusteella. Grafinetin omissa tilaisuuksissa ovat peruutukset ilmoittautumisajan päätyttyä mahdollisia kuluitta vain lääkärintodistuksen perusteella. Muissa tapauksissa Grafinet laskuttaa aiheutuneet kulut ilmoittautuneelta.

Huomioithan, että olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin jäsenmaksujesi ollessa ajan tasalla.

 

Covid-19 -pandemian aikana tapahtumia ei järjestetä normaaliin tapaan. Tapahtumia suunnitellaan aktiivisesti ja ne pyörähtävät käyntiin heti tilanteen sen salliessa. Huomioithan myös tulevat verkkotapahtumat.

 

Tulevia tapahtumia

Kevätkokous

9.-10.4.2022

Hallituksen kokous

28.-29.10.2022

Hallituksen kokous

25.11.2022

Syyskokous

26.-27.11.2022

Kevät- ja syyskokoukset ovat avoimia kaikille Grafinetin jäsenille. 

Kursseille voivat osallistua työmarkkinoiden käytettävissä olevat jäsenet.

Kevätkokous 1.3. - 30.4.
Syyskokous 1.10. - 30.11.