Tapahtumat


 

Grafinet järjestää valtakunnallisia ja paikallisia kursseja sekä tapahtumia jäsenilleen.

Tapahtumista ja kursseista tiedotetaan tämän sivun lisäksi uutiskirjein, Facebookissa ja Teollisuusliiton verkkosivuilla.

Tapahtumakalenteri täydentyy aina kun tapahtumia tulee lisää. Tapahtuman nimeä klikkaamalla saat lisää tietoa tapahtumasta tai koulutuksesta. 

Grafinetin kursseille, kokouksiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella ilmoittautumisajan puitteissa. Kurssit ja tapahtumat on tarkoitettu työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille, jollei toisin mainita.

Grafinet tukee osallistumisia esim. liiton tapahtumiin vain jäsenen osallistuessa tapahtumaan. Jäsenen peruessa osallistumisensa Grafinetin tukemaan liiton tapahtumaan jää mahdollinen omavastuu jäsenen maksettavaksi.

Teollisuusliiton koulutustarjonnan ja kurssikalenterin löydät täältä

Ilmoittautuessaan jäsen sitoutuu peruutusehtoihin. Kurssikeskukset, hotellit ja matkayhtiöt veloittavat Grafinetia varatuista tiloista, tarjoiluista ja matkoista vahvistettujen ilmoittautumisien perusteella. Grafinetin omissa tilaisuuksissa ovat peruutukset ilmoittautumisajan päätyttyä mahdollisia kuluitta vain lääkärintodistuksen perusteella. Muissa tapauksissa Grafinet laskuttaa aiheutuneet kulut ilmoittautuneelta.

Huomioithan, että olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin jäsenmaksujesi ollessa ajan tasalla.

 

Covid-19 -pandemian aikana tapahtumia ei järjestetä normaaliin tapaan. Tapahtumia suunnitellaan aktiivisesti ja ne pyörähtävät käyntiin heti tilanteen sen salliessa. Huomioithan myös tulevat verkkotapahtumat.

 

Grafinet järjestää vuonna 2022 erilaisia jäsenhintaisia tapahtumia ja kursseja

Grafinet tarjoaa työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenilleen edulliseen jäsenhintaan Museokortin, hupirannekkeita Linnanmäelle, Power Parkiin ja Särkänniemeen sekä lippuja teattereihin kymmenellä eri paikkakunnalla. Lisäksi Grafinet järjestää iloiset pikkujoulut kolmella eri paikkakunnalla ympäri Suomen.


45-vuotisjuhlavuoden teemana on hyvinvointi ja sen merkeissä järjestetään vuoden 2022 aikana neljä hyvinvointia tukevaa tapahtumaa työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille eri puolilla Suomea. Keväälle suunnitelluista kahdesta tapahtumasta ensimmäinen toteutui ja toinen peruuntui. Sen vuoksi syksyllä järjestetään kolme tapahtumaa.

  • 16.-18.9.2022, Sadonkorjuuristeily Ahvenanmaalle
  • 28.-30.10.2022, Iisalmi Hotel Golden Dome
  • 10.-11.12.2022, paikka ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin

Kurkkaa lisätietoja alla olevasta Tapahtumakalenterista!

Kevät- ja syyskokoukset ovat avoimia kaikille Grafinetin jäsenille. 

Kursseille voivat osallistua työmarkkinoiden käytettävissä olevat jäsenet.

Kevätkokous 1.3. - 30.4.
Syyskokous 1.10. - 30.11.