Tapahtumat


 

Grafinet järjestää valtakunnallisia ja paikallisia kursseja sekä tapahtumia jäsenilleen.

Tapahtumista ja kursseista tiedotetaan tämän sivun lisäksi uutiskirjein, Facebookissa ja Teollisuusliiton verkkosivuilla.

Tapahtumakalenteri täydentyy aina kun tapahtumia tulee lisää. Tapahtuman nimeä klikkaamalla saat lisää tietoa tapahtumasta tai koulutuksesta. 

Grafinetin kursseille, kokouksiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella ilmoittautumisajan puitteissa. Kurssit ja tapahtumat on tarkoitettu työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille, jollei toisin mainita.

Grafinet tukee osallistumisia esim. liiton tapahtumiin vain jäsenen osallistuessa tapahtumaan. Jäsenen peruessa osallistumisensa Grafinetin tukemaan liiton tapahtumaan jää mahdollinen omavastuu jäsenen maksettavaksi.

Teollisuusliiton koulutustarjonnan ja kurssikalenterin löydät täältä

Ilmoittautuessaan jäsen sitoutuu peruutusehtoihin. Kurssikeskukset, hotellit ja matkayhtiöt veloittavat Grafinetia varatuista tiloista, tarjoiluista ja matkoista vahvistettujen ilmoittautumisien perusteella. Grafinetin omissa tilaisuuksissa ovat peruutukset ilmoittautumisajan päätyttyä mahdollisia kuluitta vain lääkärintodistuksen perusteella. Muissa tapauksissa Grafinet laskuttaa aiheutuneet kulut ilmoittautuneelta.

Huomioithan, että olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin jäsenmaksujesi ollessa ajan tasalla.

 

Vuonna 2023 Grafinetin jäsenille on tarjolla erilaisia jäsenhintaisia tapahtumia ja kursseja


Työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille järjestetään kaksi asiakurssia, toinen keväällä ja toinen syksyllä. Lisäksi järjestetään kaksi liikuntakurssia, toinen keväällä ja toinen syksyllä.

Grafinetin luottamushenkilöille järjestetään koulutusta elokuussa ja Teollisuusliiton ajankohtaispäivät viestintäalojen aktiiveille on lokakuussa.

Huvipuistojen, Museokortin ja teatteri-iltojen jäsenetuja jatketaan myös vuonna 2023.

 

Tulevia tapahtumia


 

HEsKiVa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyöryhmä toiminta on ammattiosastojen yhteistä toimintaa

Heskiva yhteistyöryhmän toimikuntaan kuuluu Teollisuusliiton eri sopimusalojen ammattiosastoja, joiden kotipaikka on Helsinki, Espoo, Kirkkonummi tai Vantaa. 

Heskivan toiminnasta tiedotetaan Heskivan fb-ryhmässä.
Liity ryhmään! 

Kevät- ja syyskokoukset ovat avoimia kaikille Grafinetin jäsenille. 

Kursseille voivat osallistua työmarkkinoiden käytettävissä olevat jäsenet.

Kevätkokous 1.3. - 30.4.
Syyskokous 1.10. - 30.11.