Grafinetin hallitus on kokoontunut kolmesti viikon aikana

22.9.2013 klo 06:00

Elokuun lopulla solmittu tupo-ratkaisu on laittanut vipinää myös Grafinetin hallitukseen

Hallitus kokoontui Riihimäellä lauantaina 14.9. Kokoukseen oli kutsuttu myös toimihenkilöiden pääluottamusmiehet.  Paikalle saapui ilahduttavan suuri joukko kutsuttuja: Tuula Flinck, A-lehdet Oy, Maarit Salmisalo-Rantanen, Aller Media Oy, Nina Mesiäinen, Sanoma Magazines Finland Oy, Marianne Peuralahti, Sanoma Oyj, Johanna Aittonen, BTJ Finland Oy, Seija Karvonen, Kustannus Oy Otava, Marja Lindroth, Pohjolan Sanomat, Mirja Repo, Kainuun Sanomat, Minna Aaltonen, Forssan Kirjapaino Oy, Riitta Leppänen, Ilvesjakelu Oy ja Pirkko Eriksson, Satakunnan Kansa.

Sunnuntain 15.9. koulutusosuuden jälkeen hallitus piti pikaisen kokouksen tes-asioiden tiimoilta.

Hallitus kokoontui myös torstaina 19.9. ja päätti tes-esitykset, mikäli työehtosopimusneuvottelupöytään syksyn aikana päädytään.

 

Ouluun on perustettu uusi työpaikkaosasto Sanoma-Grafinet, Oulu. Osastoon kuuluu neljätoista jäsentä.

Ilmoittautuminen Oulussa 15.11. pidettävään syyskokoukseen ja Scorpions sekä Eppu Normaali –konserttiin on alkanut. Lue lisää ja ilmoittaudu Grafinetin verkkosivuilta.

 

Muistattehan. että yrityksissä on pitänyt ottaa käyttöön uusi Tovan mukainen palkkausjärjestelmä viimeistään 1.10.2008. Sääntöjen mukaan siirtymähetkestä viiden vuoden jälkeen tarkastellaan ensimmäisen kerran, täyttävätkö henkilökohtaiset palkat viiden prosentin vähimmäisehdon. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella toimihenkilöllä, joka on toiminut saman vaativuustason tehtävissä viiden vuoden ajan, on palkan oltava 5 % yli vaativuustason vähimmäispalkan. Vertailu tehdään 1.10.2013 voimaan astuvan uuden palkkataulukon palkkoihin.

Seuraavan kerran hallitus kokoontuu Riihimäellä 18. – 19.10. toiminnansuunnittelun merkeissä.

Nautitaan syksyn väreistä!

Hallitus