Grafinetin syyskokous pidettiin Oulussa 16.11.

20.11.2013 klo 06:00


Syyskokous valitsi puheenjohtajan ja jäsenet erovuoroisten tilalle

Grafinetin hallitus kokoontui Oulussa  pe 15.11. Kokouksessa valmistauduttiin seuraavan päivän syyskokoukseen mm. käymällä läpi siellä esitettävät ja päätettävät asiat. Hallitus käsitteli myös tulleet koulutusapurahahakemukset. Hakemuksia tuli yhteensä 15, joista 14:lle myönnettiin apurahaa. Koulutusapuraha maksetaan hyväksytyille, mikäli jäsenyys ja jäsenmaksut ovat ajan tasalla. Saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lähiaikoina.

Hallitus muistuttaa, että luottamushenkilöiden valinta on tehtävä marras-joulukuun aikana. Valinnoista on ilmoitettava ammattiosastoon, TEAMiin sekä työnantajalle.

 

Grafinetin sääntömääräinen syyskokous pidettiin niin ikään Oulussa, Hotelli Lasaretissa. Paikalle oli saapunut viitisenkymmentä jäsentä ympäri Suomen. Kokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Tuija Pircklén vuoden 2014 ajaksi. Muut hallituksen jäsenet seuraavan vuoden ajan ovat Asko Eriksson, Aija Mölläri, Pia Ylisaari, Katja Wallenius, Niina Lattu, Aki Hytönen, Sari Virtanen ja Kirsi Kuokkanen. Varajäseninä ovat Tuire Härkönen, Laura Benyik ja Marianne Peuralahti.

Kokouksen päätteeksi nautittiin maittava illallinen. Aivan kaikki kokoukseen osallistuneet eivät lähteneen mukaan Ouluhalliin kuuntelemaan Eppu Normaalin ja Scorpionsien musiikillista antia. Ne jotka mukaan lähtivät saivat nauttia koko rahan edestä.

Kotiin tuulisesta Oulusta lähdettiin sunnuntaina, toisilla matka kesti tavallista pidempään Eino-myrskyn tehtyä tuhojaan.

Kiitos osallistuneille tehokkaasta syyskokouksesta ja mukavasta seurasta.

Hallitus