Uusi vuosi käyntiin myös Grafinetissa

20.1.2014 klo 06:00

Hallitus järjestäytyi Porvoossa, lue mitä vuosi tuo tullessaan

Hallitus aloitti työskentelynsä järjestäytymiskokouksella Haikon Kartanossa 10. - 11.1.2014 varsinaisten ja varajäsenten voimin. Ammattiosaston varapuheenjohtajaksi ja sihteeriksi valittiin Katja Wallenius, hän toimiin myös liiton asiamiehenä. Tiedotussihteeriksi valittiin Sari Virtanen, Aki Hytönen valittiin tiedotussihteeri 2:ksi ja nuorisovastaavaksi. Niina Lattu aloitti taloudenhoitajana 1.1. Pia Ylisaari valittiin koulutus- ja jäsentuotevastaavaksi, Asko Eriksson koulutusapurahavastaavaksi ja Kirsi Kuokkasen vastuulla ovat sääntömääräisten- ja hallituksen kokousten järjestäminen. Puhetta kokouksissa johtaa syyskokouksessa puheenjohtajaksi valittu Tuija Pircklén.

Vuoden 2014 alusta astuivat voimaan uudet luottamushenkilövalinnat. Olethan muistanut ilmoittaa valinnoista niin työnantajalle, TEAMiin kuin ammattiosasto Grafinetille?

Vuosi vaihtui uuteen, mutta muistelepa vielä tovi mennyttä vuotta. Miten onnistuimme toiminnassamme vuonna 2013? Anna palautetta tai esitä toiveita. Kätevimmin se käy netin kautta http://www.grafinet.fi/yhteystiedot/ota-yhteytta-grafinetiin/.  Käy myös kurkkaamassa tammikuun pikakysely osoitteessa www.grafinet.fi. Anna mielipiteesi kuulua!

Vaan mitä tuo vuosi 2014 tullessaan? Helmikuussa TEAMin järjestöauto starttaa Grafinetin kanssa jäsenhankintamatkalle. Ensimmäinen pysähdys on Tampereella 11.2. Tarkempi reitti, muut paikkakunnat ja aikataulut selviävät tammikuun loppuun mennessä. Toukokuussa on tarjolla iloinen liikuntaviikonloppu Varalan liikuntaopistolla Tampereella, samassa kuussa luottamusmiehille järjestetään koulutusta myöskin Tampereella. Kuopiossa tavataan TEAMin talvipäivillä ja elokuussa on luvassa liiton juhlaristeily. Sitä ennen ehtii hurvitella Linnanmäellä edullisilla rannekkeilla ja osallistua työpaikka- ja alueosastojen toimintaan.

Tiesitkö tämän?

Ammattiosasto on ammattiliiton jäsenyhdistys. TEAMissa on noin 300 ammattiosastoa, joista yksi on Grafinet ry.Olemme jäseniä ammattiosastossa, joka on liiton jäsenyhdistys.

Osastot voivat olla joko yhden työpaikan työntekijöiden yhdistyksiä tai muodostua usean työpaikan työntekijöistä.

Pirteitä pakkaspäiviä

Hallitus