Grafinetin kevätkokous pidettiin Vantaan Flamingossa 5.4.

7.4.2014 klo 06:30

Ennen kevätkokousta hallitus piti valmistelevan kokouksen

Lauantaina 5.4.2014 kolmisenkymmentä grafinetilaista saapui Sokos Hotelli Flamingoon Vantaalle viettämään kevätkokousta ja mukavaa viikonloppua.

Hallitus piti oman kokouksensa ennen muun väen saapumista paikalle. Halitus käsitteli tilinpäätöksen sekä toimintakertomuksen, jotta ne voitiin esittää ja hyväksyä kevätkokouksessa. Kevätkokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Kokouksen puheenjohtajana toimi Marja Salmi.

Ennen kevätkokousta TEAMin puheenjohtaja Timo Vallittu toi liiton terveiset kokousväelle ja kertoi mm. valmistautumisesta vuonna 2015 pidettävään liittokokoukseen.

Varalaan liikkumaan, vielä pääsee mukaan

Ehdit vielä ilmoittautua mukaan viettämään liikunnallista viikovaihdetta Varalan Urheiluopistolle Tampereelle. Ilmoittautuminen loppuu to 10.4. Lue lisää täältä.

Olethan myös muistanut käydä nettisivuillamme vastaamassa kuukauden kyselyyn?

Kevätterveisin,

Hallitus

 

Miksi on hyvä kuulua ammattiosastoon ja varmistaa edunvalvonta?

Edunvalvonta on sitä, että työpaikalla ammattiliiton jäsenet ja luottamusmies yhdessä parantavat ja kehittävät työsuhteen ehtoja. Esimerkiksi palkankorotukset, vuosilomat, äitiys-, isyys- ja vanhempainlomat ja työeläke ovat ay-liikkeen edunvalvontatyön tuloksia.