Grafinetin ja TEAMin tulevia tapahtumia

29.5.2015 klo 06:00

Tulossa hyödyllisiä koulutuksia ja mukavia rientoja, lähde mukaan!

Grafinetin järjestämät tilaisuudet:

6.9. Nuorisotapahtuma, Linnanmäki. Luvassa mukavaa yhdessäoloa ja jutustelua ajankohtaisista tai muuten mielenkiintoisista aiheista. Paikalla myös TEAMin nuorten asioista vastaava järjestösihteeri Tanja Mettovaara.

12.9. Kurssi työttömyys- ja eläkeuudistuksesta, Helsinki, TEAMin kokoustilat. Kohderyhmänä on työttömät, työttömyysuhan alla olevat sekä eläkepäiviä lähestyvät jäsenet. Eläkeuudistuksesta koulutta TEAMin työehtosihteeri  Marja Karmala. Työttömyysturvasta ja muutosturvasta kertoo TEAMin työttömyyskassan edustaja.

26.-27.9. Improvisaatio- ja somekurssi, Tampereen uudessa Torni-hotellissa. Improvisaatio-osuuden vetää Työväen Sivistysliiton koulutussuunnittelija Inari Juntumaa. Ohessa some-koulutus, jossa käydään läpi sosiaalisen median käytön hyödyt ja kompastuskivet.

24.10. Aluetapaaminen Rovaniemellä

13.11. Aluetapaaminen Seinäjoella 14.11. pidettävän syyskokouksen ohessa

TEAMin tulevia tapahtumia

15.-17.7. Porin SuomiAreena, missä TEAM on mukan kansalaistorilla, jäsentapaaminen järjestetään 16.7.

25.7. Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuma Valmu. TEAM tukee jäseniä tapahtumaan osallistumisessa maksamalla puolet rannekkeen hinnasta. Jäsentapaaminen järjestetään lauantaina 25.7. Salakapakassa. Grafinet tukee jäsentapaamiseen osallistumista 10 eurolla, joka maksetaan paikanpäällä.

22.-23.8. Kesäpäivät Holiday Club Saimaassa, Lappeenrannassa. Jos tahdot mukaan, etkä ole vielä ilmoittautunut, kysy vapautuneita paikkoja.

 

Aurinkoista ja aktiivista kesää!