Kevätkokous pidettiin Mikkelissä 1.4.

5.4.2017 klo 06:00

Mikkelin kevätkokouksessa laitettiin yhdistysvuosi 2016 pakettiin ja keskusteltiin ajankohtaisista asioista.

Mikkelissa ennen kevätkokousta pidetyssä kokouksessaan hallitus keskusteli ja pohti tes-kierrokselle nostettavia asioita. Työehtosopimusten muutosesitykset pitää toimittaa liittoon 19.5. mennessä, joten päätettiin pitää ylimääräinen hallituksen kokous pe 5.5. klo 10 Hakaniemessä.
Mikäli työpaikoilta on tulossa tes-esityksiä, pyydämme lähettämään ne viimeistään 3.5. osoitteeseen grafinet@grafinet.fi.

Kevätkokous pidettiin 1.4. Mikkelin City Cumulus-hotellissa. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2016 toimintakertomus, vahvistettiin tilinpäätös, kuultiin toiminnantarkastajan lausunto sekä myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Kokouksen jälkeen tutustuimme Mikkelin historiaan Mannerheimin jalanjäljillä-kävelykierroksella, jonka vetäjänä toimi Inkeri Kakkonen.

Nyt on aika pitää työpaikka- ja alueosastojen kevätkokoukset

Työpaikkaosaston kevätkokous tulee pitää 1.3.-15.4. Toimintarahahakemukset on toimitettava välittömästi kevätkokouksen jälkeen, viimeistään 10.5. mennessä. Tämän jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Tutustumisen  ja testaamisen arvoinen on myös Kympin tuki. Lue lisää ja toimi!

Oletko alle 35-vuotias Grafinetlainen?

Haluaisitko tavata muita nuoria TEAMin jäseniä? Jos vastasit kyllä, käy tutustumassa nuorten kursseihin, laita päivämäärät muistiin ja ilmoittaudu mukaan! 
 

Tulevia tapahtumia

Mifu, Nyhtökaura ja Härkis – mitä ne ovat ja mitä herkkuja niistä voi loihtia? Tule trendikkäälle Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän jäsenille suunnatulle kokkauskurssille Jyväskylään 13.5. Ilmoittaudu Kokkikouluun viimeistään 21.4. tästä.

Varaa kalenteristasi elokuinen viikonloppu 26.-27.8. ja lähde Huiloomaan hetkeks hyvinvointikurssille Kylpylähotelli Rauhalahteen Kuopioon.

TEAMin Kesäpäiviä vietetään Himoksella 19.-20.8. Majoitusmyynti ja ilmoittautuminen Kesäpäiville alkaa 26.4.2017 kello 8.00. Lue lisää täältä. 

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Hallitus