Grafinetin kevätkuulumisia

31.5.2017 klo 06:00


Kiireisen kevään katkaisee kynnyksellä häämöttävä kesä, mutta syksy tuo mukanaan mm. tes-neuvottelut ja valmistautumisen liittofuusioon

Hallituksen kevätkausi päättyi 5.5. ja 23.5. pidettyihin kokouksiin. Isona aihekokonaisuutena kokouksissa oli syksyn tuleva työehtosopimuskierros ja sinne mukaan otettavat tes-esitykset. Käsittelyssä olivat myös ajankohtaiset talousasiat, toimintarahoista päättäminen ja syksyn tapahtumiin valmistautuminen.

Syksystä on tulossa vilkas. Tes-neuvottelut aloitetaan elokuussa, ja liittofuusion myötä on paljon tehtävää. Ammattiosastojen syyskokoukset on fuusion takia pidettävä jo lokakuussa. Grafinetin 21.10. Helsingissä pidettävä syyskokous käsittelee ja hyväksyy ammattiosaston uudet säännöt ja päättää Teollisuusliiton jäsenyyden hakemisesta.
 

Jäsenkampanja 1.5.-30.6.

Talven jäsenkampanjan jatko-osa on käynnissä kesäkuun loppuun asti. Kun hankit uuden jäsenen kampanja-aikana 1.5. -30.6.2017, niin Paasitornin 40-vuotisjuhlan lisäksi pääset juhlaristeilylle puoleen hintaan. Lue lisää ja osallistu täällä. 

Syyskauden tapahtumia

Grafinetin 40-vuotisjuhlaa vietetään 30.9. Paasitornissa. Juhlasta ja juhlaristeilystä saat lisää tietoa Tapahtuma-sivuiltamme 

Nopeat ehtivät vielä ilmoittautua Huiloomaan hetkeks 26.-27.8., Kylpylähotelli Rauhalahdelle Kuopioon. Ilmoittautumislinkin löydät täältä. Ilmoittautua voi vielä 2.6.

Onko sinun työpaikallasi luottamusmiestä?

On erittäin tärkeää, että työpaikalla on luottamusmies hoitamassa yhteisiä asioita ja pitämässä työntekijöiden puolta. Syksyllä on jälleen aika valita luottamushenkilöt kaudelle 2018-2019. Voisitko sinä alkaa luottamusmieheksi tai työsuojeluvaltuutetuksi?

Näissä tunnelmissa toivotamme aurinkoisia kesäpäiviä!