Hallituksen syyskausi käynnistyi kokouksella 15.8.

17.8.2017 klo 06:00


Syyskausi alkoi reippaasti hallituksen kokouksella Hakaniemessä 15.8. veturinkuljettajien lakosta huolimatta myös pitkänmatkalaiset pääsivät paikalle.

Hallitus käytti hyvän tovin kokousajasta tes-esityksistä keskusteluun ja hiomiseen. Seuraavalla tes-neuvottelutapaamisella 24.8. on tarkoitus jättää lopulliset esitykset kirjallisena työnantajapuolelle.

Henkilövalintoja

Nykyisen varapuheenjohtajan ja sihteerin Katja Walleniuksen siirtyessä uuteen työhön ja toisen työehtosopimuksen piiriin, hänellä on edessä uuden liiton ja ammattiosaston valinta vuodelle 2018. Jotta hän ehtii perehdyttää ja saattaa hyvään työnalkuun seuraajat, tehtiin kokouksessa henkilövalintoja.
Uutena varapuheenjohtajana aloittaa 1.9. Sari Ojala ja sihteerinä Sari Kotajärvi.

Marko Rosqvist kävi esittäytymässä Grafinetin hallitukselle pikaisesti. Hänet valitaan marraskuussa 2017 Teollisuusliiton liittokokouksessa erityisalojen sektorijohtajaksi. Erityisalojen sektoriin kuuluvat mm. viestintäalan toimihenkilöt kirjatyöntekijöiden ja jakajien ohella.

Tulevia tapahtumia

Sääntömääräinen syyskokous pidetään la 21.10. Helsingissä. Seuraa ilmoittelua ja ilmoittaudu mukaan. Mietihän myös hetkinen, haluaisitko sinä olla aktiivisesti mukana Grafinetin toiminnassa? Hallituksen jäsenenä sinulla on mainio tilaisuus olla mukana kehittämässä toimintaamme, miettiä uusia mukavia tapahtumia ja tarpeellisia koulutustilaisuuksia.
Myös työpaikallasi voit olla aktiivinen toimija ja asettua ehdolle syksyn luottamushenkilövaaleissa. Kattava luottamusmies- ja työsuojeluvaltuutettujen verkosto on tärkeä osa edunvalvontaa.

Suunnitteilla on myös tutustua Joogan perusasioihin 18.-19.11. Tallinnassa. Tästäkin tiedotamme tuota pikaa eri kanavissa.

Grafinetin hallituksen seuraava kokous onkin jo toiminnansuunnittelukokous. Se pidetään Varalan urheiluopistolla Tampereella 22.-23.9.2017.

Aurinkoisia elokuun päiviä!

Hallitus