Hallituksen tilinpäätöskokous

24.3.2018 klo 06:00

Tuula Paunonen ja Inkeri Kakkonen.
Tuula Paunonen ja Inkeri Kakkonen.

Helsingissä keskiviikkona pidetyssä kokouksessa käsiteltiin muiden ajankohtaisten asioiden lisäksi vuoden 2017 tulos ja tilinpäätös sekä valmistauduttiin muutenkin Suomenlinnassa lauantaina 21.4. pidettävään kevätkokoukseen.

Jäsenhankintakampanja on hyvässä vauhdissa ja jatkuu edelleen, joten kun täytätte liiton sähköistä jäsenhakemusta, niin huomioikaa, että Alue-kohtaan on laitettava aina Helsinki asuinpaikkakunnasta riippumatta. Lisäohjeita tästä.

Kutsu Grafinetin edustaja työpaikallesi!

Tiesithän, että jäsenet voivat kutsua Grafinetin edustajan vierailulle kertomaan ammattiosaston toiminnasta tai vaikkapa antamaan vinkkejä jäsenhankintatyöhön. Mikäli vierailu pidetään työpaikalla, tulee siihen olla etukäteen lupa työnantajalta. Puheenjohtajamme Tuija vierailikin kutsuttuna Grafinet Mikkeli -työpaikkaosaston kevätkokouksessa, jossa työpaikkaosaston hallituksen jäsen Inkeri Kakkonen kiitti Grafinetin aktiivi Tuula Paunosta jäsenten eteen tehdystä työstä sekä työpaikalla pääluottamusmiehenä että Grafinetin hallituksessa.

Linnanmäen ja Särkänniemen lippualennus

Linnanmäki tarjoaa liitolle ja sen ammattiosastoille erikoishintaiset ryhmäliput. Edun voi hyödyntää myös yksittäiset jäsenet keräämällä työpaikan jäsenistä porukan ja ostamalla liput kimpassa. Hinnat ovat voimassa huvipuistokauden 2018 aikana ja edellyttävät vähintään 15 tuotteen kertatilausta samalle laskulle.

Särkänniemen suositut rannekkeet kesäkaudelle 2018 ovat saatavilla ammattiosastoille erittäin edullisin hinnoin. Edun saadakseen tulee tilata kerralla vähintään 20 ranneketta.

Mukavaa kevään odotusta!

Hallitus