Hallituksen kokouskuulumisia

8.10.2018 klo 06:00

Grafinetin hallitus piti toiminnansuunnittelukokouksen Murikassa

Hallituksen jäsenet ja varajäsenet kokoontuivat kaksipäiväiseen vuoden 2019 toiminnansuunnittelukokoukseen 5. – 6.10. Kokouksen aikana käytiin läpi ajankohtaisia asioita sekä budjetoitiin ja suunniteltiin ensi vuoden toimintaa.

Ensi vuonna hallitus kokoontuu seitsemän kertaa. Koko jäsenistölle tarjoamme mm. some-tietoutta ja liikunnan iloa sekä TES-koulutusta. Luottamushenkilöille suuntaamme ajankohtaisten asioiden kurssin, joka sisältää eväitä myös vaativassa luottamustehtävässä jaksamiseen. Kevätkokous pidetään huhtikuussa Kuusamossa ja syyskokous marraskuussa Helsingissä.

Uusi jäsenkampanja pyörähtää käyntiin vielä tämän vuoden puolella ja jatkuu ensi vuoden alkuun. Kampanjasta tiedotamme tarkemmin myöhemmin. Joko sinulla on tiedossa kollega, jota lähestyisit jäsenyyden merkeissä?

Joulukuun alussa pidämme uudessa toimistossa avoimet ovet, jolloin on mahdollisuus tulla tutustumaan tilaan ja vaihtamaan kuulumiset hallituksen jäsenten kanssa. Tarkempaa tietoa tulee marraskuussa.

Olethan jo ilmoittautunut Grafinetin syyskokoukseen? Ellet, niin vielä ehdit, sillä ilmoittautuminen päättyy 19.10. Syyskokous pidetään 24.-25.11. Jyväskylässä, lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä>>.

Nähdään Jyväskylässä!

Hallitus