Kokouskuulumisia

5.3.2019 klo 06:00

Hallituksen kokous

Helsingissä viime perjantaina pidetyssä kokouksessa käsiteltiin muiden ajankohtaisten asioiden lisäksi vuoden 2018 tulos ja hyväksyttiin tilinpäätös sekä työpaikkaosaston mallisäännöt esitettäväksi kevätkokoukselle. Kokouksessa tarkennettiin myös Kympin tuen käytön ohjeistusta, tutustu tästä.

Uusi jäsenhankintakampanja pyörähti käyntiin 1.3. Kevään jäsenkampanjassa palkintaan jäsenhankkija ja uusi jäsen jäsenristeilyllä, joka sisältää majoituksen laadukkaassa hytissä, Teollisuusliiton ja laivan risteilyohjelman, buffet-illallisen ruokajuomineen sekä meriaamiaisen. Kampanja-aika päättyy 31.5. Nyt uusia jäseniä hankkimaan ja kaikki joukolla laivaan!

Toukokuussa järjestetään kaksi kurssia työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille; voit jo ilmoittautua 25.5. pidettävälle SOME-kurssille, jossa avataan LinkedInin, Facebookin ja Instagramin saloja.  TESsiä kiinnostuneille -kurssi on 11.5. Lisätietoja päivitetään Tapahtumat-sivulle heti kun ne varmistuvat.

Linnanmäen lippualennus

Linnanmäki tarjoaa tänäkin vuonna liitolle ja sen ammattiosastoille erikoishintaiset ryhmäliput. Edun voi hyödyntää myös yksittäiset jäsenet keräämällä työpaikan jäsenistä porukan ja ostamalla liput kimpassa. Hinnat ovat voimassa huvipuistokauden 2019 aikana ja edellyttävät vähintään 15 tuotteen kertatilausta samalle laskulle.

Mukavaa kevään odotusta!

Hallitus