Kokouskuulumisia

8.4.2019 klo 06:00

Kevätkokous
Kevätkokous

Hallitus kokousti perjantaina 5.4. Tahkolla. Kokouksessa tehtiin viime viilaukset kevätkokousta varten sekä käsiteltiin ajankohtaisia asioita.

Kevään jäsenkampanja on edelleen käynnissä; jäsenhankkijan ja uuden jäsenen palkintona on syksyn jäsenristeily. Palkinto sisältää majoituksen A2-hytissä, Teollisuusliiton ja laivan risteilyohjelman, buffet-illallisen ruokajuomineen sekä meriaamiaisen. Kampanja-aika päättyy 31.5.

Vielä ehdit ilmoittautua 25.5. pidettävälle SOME-kurssille, jossa kurkistetaan LinkedInin, Facebookin ja Instagramin saloihin. Toimi nopeasti, sillä ilmoittautuminen päättyy 10.4.!  TESsiä kiinnostuneille -kurssi on 11.5., lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä. Kurssit on tarkoitettu työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille.

Oletko opiskellut/opiskeletko alkuvuoden aikana? Muistathan, että syksyllä voit hakea koulutusapurahaa - pidä siis kuitit tallessa, saatat olla oikeutettu tukeen!

KEVÄTKOKOUS                          

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin lauantaina 6.4. Tahkolla.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Riitta Leppänen ja kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Kokous hyväksyi myös työpaikkaosaston mallisäännöt, jotka astuvat voimaan 2020 alussa. Sääntömuutoksen aiheuttamista toimenpiteistä tulee tarkempaa tietoa myöhemmin.

Kokouksen jälkeen oli mahdollisuus rentoutua kylpylässä, minkä jälkeen siirryttiin vapaamuotoiseen illanviettoon.

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Hallitus