Kuulumisia toiminnansuunnittelukokouksesta

7.10.2019 klo 06:00


Grafinetin hallitus piti toiminnansuunnittelukokouksen Ängesholmissa

Hallituksen jäsenet ja osa varajäsenistä kokoontui kaksipäiväiseen vuoden 2020 toiminnansuunnittelukokoukseen 4.–5.10. Kokouksessa käsiteltiin ajankohtaisissa asioissa mm. syksyn tes-neuvotteluita sekä suunniteltiin ja budjetoitiin toimintaa ensi vuodelle.

Hallitus esittää syyskokoukselle, että työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille tarjotaan edulliseen jäsenhintaan mm. hyvinvointiin ja liikuntaan painottuvia kursseja, teatterinäytöksiä ja alennuksia huvipuistoihin. Kirsikkana kakun päällä on Keski-Eurooppaan suuntautuva viikonloppumatka! Luottamushenkilöille on tarjolla koulutusta Tallinnassa. Myös Teollisuusliitto järjestää Grafinetin jäsenille ja luottamushenkilöille omat kurssinsa.

Kevätkokous pidetään huhtikuussa Oulussa ja syyskokous marraskuussa Turussa. Ensi vuonna hallitus kokoontuu kahdeksan kertaa.  

Takaisin tähän vuoteen - olethan jo ilmoittautunut Grafinetin syyskokoukseen, jossa mm. toimintasuunnitelma hyväksytään? Ellet, niin ilmoittaudu heti. Syyskokous on lauantaina 23.11. klo 13.30 Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus tutustua Heurekaan ja sen näyttelyihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä>>.

Onko työpaikallasi kollega, jota voisit lähestyä jäsenyyden merkeissä? Vuoden viimeinen jäsenkampanja pyörähtää käyntiin 1.12. ja jatkuu 31.1.2020 saakka. Kampanjasta tiedotamme tarkemmin myöhemmin.

Nautitaan syksyisistä päivistä ja nähdään syyskokouksessa!

Hallitus