Ennakkotiedote Teollisuusliiton jäsenristeilylle ilmoittautumisesta – muutos risteilyvaraukseen ja Grafinetin tukeen

27.1.2020 klo 22:00

Ilmoittaudu Grafinetin kautta ja saat jäsenalennuksen risteilyn hintaan.

Teollisuusliiton jäsenristeily järjestetään Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan 5.–6.9. Risteily lähtee lauantaina 5.9. kello 18.30 ja takaisin Helsingissä laiva on sunnuntaina 6.9. kello 16.
 

Matkavaraukset tehdään vuonna 2020 ammattiosaston kautta.
Grafinetin työmarkkinoiden käytettävissä olevat jäsenet saavat jäsenristeilystä enintään 50 euron sekä kodin ja sataman välisistä matkoista enintään 10 euron jäsenalennuksen, kun hän ilmoittautuu osaston kautta. Jäsenalennus myönnetään Grafinetin jäsenelle myös silloin, kun hänet ilmoitetaan samaiselle risteilylle jonkin toisen ammattiosaston kautta, ja kun jäsen ilmoittaa tästä etukäteen Grafinetin ilmoittautumislomakkeella.

Seuraa Grafinetin tiedotteita jäsenristeilyyn liittyen Grafinetin Tapahtumat -sivun tiedotteesta https://www.grafinet.fi/tapahtumat/?x117577=3477832

Ilmoittautumislomake avataan Grafinetin verkkosivuille helmikuun puolessa välissä.


Tutustu jäsenristeilyn tiedotteeseen, hyttihintoihin, esiintyjiin ja ohjelmaan Teollisuusliiton Tapahtumakalenteri-sivulla:

https://www.teollisuusliitto.fi/tapahtumat/jasenristeily/


Teollisuusliiton nuorille on oma ilmoittautuminen. Heille liitto on varattu kiintiön C4 hyttejä hintaan 48 euroa / henkilö. Kiintiöstä voi varata paikan, jos osallistuu nuorten etkoille ennen reissuun lähtöä. Liitto tiedottaa etkoista sivuillaan: https://www.teollisuusliitto.fi/tapahtumat/etkot/


Kokoa työpaikallasi hyvä porukka kasaan ja merkitse risteily kalenteriin jo nyt!