Hallituksen kokouskuulumisia

13.2.2020 klo 06:00

Grafinetissa tapahtuu

Hallitus piti kokouksen Helsingissä viime tiistaina. Kokouksessa käsiteltiin ajankohtaisia asioita, mm.  tes-neuvottelutulosta, joka odotti vielä työnantajaliiton hyväksyntää sekä käytiin läpi vuoden 2019 alustava tilinpäätös ja hyväksyttiin toimintakertomus.

Ajankohtaisten asioiden lisäksi valmisteltiin tulevia tapahtumia; kesän alkajaisiksi 6. –7.6. järjestetään luottamushenkilöiden koulutusmatka Tallinnaan, ilmoittautumisaikaa on 31.3. asti. Teollisuusliiton jäsenristeilyn ilmoittautuminen on alkanut ja tällä kertaa matkavaraukset hoidetaan Grafinetin kautta. Varmista paikkasi syksyn hauskimmassa tapahtumassa 5.–6.9. Silja Europalla! Grafinet tarjoaa työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille Linnanmäen Hupirannekkeen jäsenhintaan 30 € (norm. 42 €), tilaa rannekkeesi tästä. Syksyn Berliinin matkan suunnittelu on jo kovassa vauhdissa, joten nyt jos koskaan kannattaa lukea uutiskirjeet huolella sekä seurata Facebookin tiedotusta.

Olethan jo ilmoittautunut kevätkokoukseen, joka on Oulussa lauantaina 28.3. klo 15? Ellet, niin ilmoittaudu nyt.

Uusi jäsenhankintakampanja pyörähtää käyntiin 1.3. Uusi jäsen ja jäsenhankkija palkitaan Suomi Popin yhdenpäivän lipulla, paikkakunnaksi voi valita joko Jyväskylän tai Oulun. Kampanja-aika päättyy 15.5. Mieti jo nyt kenet saisit liittymään mukavaan joukkoomme!

Mukavaa talvilomaa lomalaisille ja kaikille pirteyttä talven harmauteen!

Hallitus