Etäkokousten kuulumisia

8.5.2020 klo 06:00


Poikkeusolot luovat uusia toimintatapoja, niinpä hallituksen kevätkauden viimeinen kokous ja sääntömääräinen kevätkokous pidettiin eilen ensimmäistä kertaa Grafinetin historian aikana etäkokouksina. Kokoukset sujuivat hyvin ja etäyhteydet toimivat.

Hallituksen kokouksessa käsiteltiin ajankohtaiset asiat ja todettiin mm. että 1.6.2020 korotetaan henkilökohtaisia palkkoja 1,3 %:n suuruisella yleiskorotuksella ja työsuojeluvaltuutetun lisäkorvausta 3,3 %:lla.

Koronan takia on monia Grafinetinkin tapahtumia jouduttu perumaan tai siirtämään. Kesäkuulle suunniteltu Helsingissä ja Tallinnassa pidettävä luottamushenkilöiden koulutusmatka siirtyi lokakuulle ja Berliinin matka ensi vuoteen. Loppuvuodelle suunniteltujen tapahtumien valmisteluja jatketaan ja toivotaan, että korona hellittää otettaan ja tilaisuudet saadaan pidettyä.

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin heti hallituksen kokouksen jälkeen klo 16 alkaen. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme, ennen kaikkea huolehditaan omasta jaksamisesta näissä poikkeusoloissa, joissa moni tekee työtä normaalista poikkeavasti. Monin paikoin tehdään pelkkää etätyötä ja monessa yrityksessä on lomautettu tai jopa irtisanottu henkilöstöä.

Tiesithän, että liiton monipuoliset urapalvelut ovat kaikkien jäsenten käytettävissä. Mikäli kaipaat apua työnhakuun tai oman osaamisesi kehittämiseen voit varata ajan henkilökohtaiseen valmennukseen osoitteesta urapalvelut.fi/teollisuusliitto. Palvelun avulla saat tukea myös omaan hyvinvointiisi ja työpaikan pulmatilanteiden ratkaisemiseen.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran elokuussa. Aurinkoista alkavaa kesää, nautitaan siitä kaikesta huolimatta!