Onhan sinun työpaikallasi luottamusmies?

15.10.2020 klo 06:00


Teollisuusliiton viestintäaloihin kuuluvilla työpaikoilla valitaan luottamusmiehet marras–joulukuun 2020 aikana. Luottamusmiehet valitaan kaudelle 2021­‑2022.


Luottamusmiesehdokas
Viestintäalan toimihenkilöiden luottamusmiesehdokkaaksi asettuvan henkilön tulee olla Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry:n jäsen, työpaikan täysiaikainen työntekijä, työskenneltävä kyseisen yrityksen palveluksessa ja olla perehtynyt työpaikan olosuhteisiin.

Valintojen ilmoittaminen
Luottamusmiesten ja varaluottamusmiesten valinnat ilmoitetaan kirjallisesti Grafinetille. Alkuperäinen allekirjoituksilla varustettu ilmoitus toimitetaan Grafinetille osoitteeseen Pl 699, 00101 Helsinki. Ilmoitusta ei siis toimiteta aluetoimistoon, vaan Grafinetille, koska Grafinetin tulee käsitellä ja allekirjoittaa lomake ennen kuin se toimitetaan Teollisuusliittoon. Grafinetissa allekirjoitamme lomakkeen, toimitamme alkuperäisen Teollisuusliittoon ja sähköisen version allekirjoitetusta pääluottamusmiehelle.

Lisää ohjeita löydät Grafinetin verkkosivuilta.

Jos sinulle heräsi kysyttävää luottamusmiesvaaleja koskien, ota yhteyttä Grafinetin puheenjohtaja Tuija Pirckléniin; tuija.pircklen@grafinet.fi.

Olethan huomannut, että Grafinetilla on uusi jäsenkampanja meneillään?
Kurkista mitä sinä voit saada palkinnoksi hankkiessasi uuden jäsenen. Myös uusi jäsen saa palkinnon.

Tiesitkö, että uusi jäsen voi myös osallistua luottamusmiehen valintaan vaaliohjeiden mukaisesti?

Aurinkoisia syyspäiviä!
Grafinetin hallitus