Grafinetin hallitus piti kokouksen ja suunnitteli toimintaa vuodelle 2021

30.10.2020 klo 06:00


Hallituksen jäsenet ja lähes kaikki varajäsenet kokoontuivat kolmipäiväiseen toiminnansuunnittelukokoukseen 23.–25.10. Lohja Spa & Resort hotelliin Karjalohjalle. Kokouksessa suunniteltiin ja budjetoitiin toimintaa vuodelle 2021.

Kokouksessa käsiteltiin ajankohtaisia asioita, kuten tämän syksyn luottamusmiesvaalit, käytiin läpi Asiakurssin palautteet ja arvottiin tuotepalkintona parkkikiekko palautteen jättäneiden kesken. Palkinto on toimitettu voittajalle.

Valintoja
Grafinetin sihteeriksi, Kirsi Kuokkasen jättäessä tehtävänsä Grafinetin hallituksessa, valittiin vuoden 2020 loppun asti Sari Ojala. Sari hoitaa tehtävää nykyisten tiedotussihteerin tehtävien ohella. Vuodeksi 2021 valitaan uusi sihteeri.
Sari Ojala valittiin myös tes-neuvottelukunnan jäseneksi.

Syyskokous 2020
Grafinetin syyskokous pidetään 28.11. Helsingissä ja koronan vuoksi kokoukseen suositellaan osallistumista etänä. Kokouksessa valitaan uusi hallitus ja hyväksytään toimintasuunnitelma sekä budjetti vuodelle 2021. Kokouskutsu julkaistaan lähipäivinä.

Hallitus tulee esittämään syyskokoukselle, että työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille tarjottaisiin edulliseen jäsenhintaan muun muassa hyvinvointiin ja liikuntaan painottuvia kursseja, teatterinäytöksiä, rannekkeita huvipuistoihin ja Museokortti. Suunnitteilla on myös Berliiniin suuntautuva viikonloppumatka. Luottamushenkilöille olisi tarjolla koulutusta Helsingissä ja Tallinnassa. Teollisuusliiton jäsenristeilylippuja saisi myös jäsenhintaan.

Onko työpaikallasi kollega, jota voisit lähestyä jäsenyyden merkeissä?
Grafinetin jäsenkampanja on parhaillaan käynnissä. Kampanjassa on sekä uudelle jäsenelle että jäsenhankkijalle tiedossa mukava palkinto. Käy tutustumassa kampanjasivuun. Sivulla on myös aineistoa kampanjoinnin tueksi.

Jäsensivut
Olemme päivittäneet jäsensivuja. Sivuilta löytyy materiaalia työelämän eri tilanteisiin, kuten esimerkiksi, jos tarvitset jäsenmaksuvapautusta, jäät perhevapaalle tai sinut lomautetaan. Jäsenivuilta löytyy myös tietoa jäseneduista, joita on työehtosopimuksen lisäksi aika lailla.

Muistathan liittyä Grafinetin facebook ryhmään ja sivuille sekä seurata Grafinetia Instargramissa.

Teollisuusliitto lähettää syksyn aikana uudet jäsenkortit kaikille jäsenille.

Aurinkoista ja pirteää syksyä!

Hallitus