Valitse suuntasi, valitse Grafinet! Voita Suunto älykello.

19.7.2021 klo 06:00


Grafinetin jäsenkampanja starttaa 1.8. ja
jatkuu aina 15.12.2021 asti.

 

Grafinet solmii yhdessä Teollisuusliiton ja Medialiiton kanssa viestintäalan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen (TESsin)
Työehtosopimuksessa sovitaan useita sellaisia työntekijää koskevia oikeuksia ja etuja, joihin lainsäädännössä ei oteta lainkaan kantaa. Niitä ovat esimerkiksi vähimmäispalkat, vuosilomat, lomarahat, äitiys- ja isyysvapaan palkat, ylityökorvaukset ja 8 tunnin työaika sekä viisipäiväinen työviikko. Varsin tärkeitä asioita jokainen.

Entä jos työnantaja saisi vapaasti päättää edellä mainituista asioista?
Mieti hetki, ja keskustele työpaikallasi, minkälaiset työolonne olisivat, jos työehtosopimuksessa sovitut asiat menisivät TESsin sijaan pelkän lain mukaan? Työehdot olisivat varmasti hyvin erilaiset, kuin mitä ne ovat tällä hetkellä.

Jäsenyys Grafinetissa
Mitä enemmän meitä Grafinetin jäseniä on, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on säilyttää työehtosopimukseen sovitut, lakia huomattavasti paremmat edut.

Tee hyvä teko - itsellesi ja kollegalle
Osallistu jäsenkampanjaan ja hanki uusi jäsen Grafinetiin. Saat jokaisesta hankkimastasi jäsenestä arpalipun arvontaan, jossa voit voittaa Suunto 5 älykellon tai Grafinetin tuotepaketin.

Lue lisää jäsenkampanjasta ->