Hallituksen kokouskuulumisia

28.3.2022 klo 06:00

Hallitus kokoontui Grafinetin toimistolla Helsingissä vuoden toiseen kokoukseen keskiviikkona 23.3.2022. Asialistalla oli TES-asioiden läpikäymistä, kuluvan vuoden tapahtumien ja kurssien järjestelyä, talous- ja jäsenasioita sekä jäsenkampanja-arvonta.

TES ja yrityskohtainen erä

Viestintäalan toimihenkilöille saavutettiin neuvottelutulos 24.2.2022, joka on nyt hyväksytty liittojen hallinnoissa. Tarkemmin TES-asioista voit lukea tästä. Palkkojen korotuksesta on tärkeää huomioida, että palkkoja korotetaan 1.6.2022 1,3 prosentin yleiskorotuksella ja 0,6 prosentin paikallisella erällä, josta on sovittava 15.5.2022 mennessä. Luottamushenkilö sopii erästä työnantajan kanssa. Jos työpaikallanne ei ole luottamushenkilöä tulee työnantajan neuvotella koko henkilöstöryhmän kanssa tai voitte keskuudestanne valita henkilön neuvotteluja varten. Tarkemmat ohjeet yrityskohtaisesta erästä sopimisesta voit lukea tästä.

Solidaarisuuden osoitus Ukrainalle

Grafinetin hallitus päätti kokouksessaan lahjoittaa 1500 euroa Ukrainainan hyväksi. Lahjoitus jaettiin kahden tunnetun ja kansainvälisesti arvostetun Ukrainassa toimivan järjestön kautta. 750 euroa lahjoitettiin Unicefille ja 750 euroa SPR:lle. Teollisuusliiton ja sen jäsenjärjestöjen solidaarisuustyöstä Ukrainan hyväksi voit lukea lisää tästä.

Jäsenkampanja-arvonta on suoritettu

Kokouksen ohessa arvottiin Grafinet - turvaa työelämäsi -jäsenkampanjan pääpalkintoina GetUpDeskLigt -työskentelytaso yhdelle uudelle jäsenelle sekä yhdelle jäsenhankkijalle. Kaikille kampanja-aikana liittyneille jäsenille postitetaan Grafinet-tuotepalkinto. Virallisena valvojana toimi Teollisuusliiton sopimusasiantuntija Riitta Koskinen ja onnettarena hallituksen jäsen Anu Koivisto. Onnea voittajille!

Huvipuistolippuja jäsenhintaan tarjolla vielä tänään 28.3.

Tänään 28.3.2022 on viimeinen päivä tilata ja maksaa jäsenhintaisia huvipuistolippuja kaudelle 2022 hintaan 20 euroa. Jos olet jo tilannut omasi, niin muistathan hoitaa maksun vielä tänään. Katso tilaus- ja maksutiedot tästä.

Hyvinvointireissu Pyhätunturille - Grafinet 45 vuotta

Juhlavuotta vietetään hyvinvointitapahtumien merkeissä. Vuoden toinen juhlavuositapahtuma on 26.-29.5.2022, tervetuloa nauttimaan omasta ajasta ja rauhasta Pyhätunturilla Metallikerossa. Tutustu pitkän viikonlopun ohjelmaan sekä ilmoittautumiseen tästä.

Perinteinen kevään liikuntakurssi pidetään tänä vuonna Orilammella

21.-22.5.2022 vietämme liikunnallisen viikonlopun Repoveden kansallispuiston maisemissa. Lempeän patikoinnin lisäksi muun muassa saunomme ja osallistumme Suomen kultareitti -risteilylle. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.