Kokouskuulumisia hallitukselta ja kevätkokoukselta

12.4.2022 klo 06:00

Hallitus kokoontui perjantaina 8.4. vuoden neljänteen hallituksen kokoukseen. Lauantaina 9.4. kokoustamista jatkettiin Grafinetin kevätkokouksella yhdessä jäsenten kanssa.

Kevätkokous 9.4.

Kevätkokous järjestettiin hybridikokouksena. Kokous pidettiin Imatran ja Lappeenrannan rajalla Holiday Club Saimaassa ja etäosallistuminen mahdollistettiin Teams-palvelun kautta. Kokoukseen osallistui 19 jäsentä. Sääntömääräisten kevätkokousasioiden lisäksi kokouksessa päätettiin sääntömuutoksista liittyen koulutusapurahan myöntämiseen. Muutoksissa tarkennettiin, että samaan koulutukseen voi hakea koulutusapurahaa kahdesti ja koulutusapurahaa myönnetään jatkossa vain toimihenkilöiden ammatillista pätevyyttä lisäävään koulutukseen.

Riitta Koskinen Teollisuusliitosta koulutti kokousväkeä uuteen TES-päätökseen liittyvistä asioista sekä yrityskohtaisesta erästä. Kokouksen jälkeen kokouspaikan vapaa-ajanmahdollisuudet olivat kaikkien käytössä ja päivä päättyi yhteiseen illalliseen.

Syyskokous pidetään 26. – 27.11.2022 Oulussa.

45v-juhlavuoden tapahtumat aloitettiin Naantalissa

Grafinetin 45v-juhlavuoden ensimmäinen hyvinvointitapahtuma pidettiin maaliskuussa Naantalin Kylpylässä. Tapahtuma sai hyvän arvioinnin osallistujilta. Kaikkien palautteen ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin Grafinetin tuotepalkinto hallituksen kokouksen yhteydessä. Onnea voittajalle! Muiden juhlavuoden hyvinvointitapahtumien järjestelyt ovat loppusuoralla ja pääsemme pian avaamaan ilmoittautumiset niihin.

Tiedotukseen liittyvä muutos

Grafinetin käyttämä maksuton uutiskirjepalvelu päättää vähitellen toimintansa ja palvelun ylläpito on jo päättynyt. Käytämme uutiskirjeohjelmaa kuitenkin niin kauan kuin se on mahdollista. Uudet jäsenet eivät voi enää tilata uutiskirjettä. Toistaiseksi emme ota uutta uutiskirjeohjelmaa käyttöömme, vaan käytämme muita tiedotuskanaviamme. Muita tiedotuskanaviemme ovat grafinet.fi -sivusto, Facebook, Instagram, Twitter ja sähköposti.

Palkka-asioihin liittyvää koulutusta tulossa

Alustavasti on sovittu, että 27.9.2022 pidetään työnantaja- ja työntekijäliittojen yhteinen koulutus mm. tova-palkkajärjestelmästä ja paikallisesta sopimisesta. Tarkempi paikka ja tiedot koulutuspäivän sisällöstä sekä varmistus mille kaikille ryhmille koulutus tarjotaan tarkentuu myöhemmin. Luottamushenkilöiden on hyvä tehdä jo alustava kalenterivaraus itselleen.