Terveisiä syyskokousviikonlopusta!

4.12.2022 klo 16:15

Grafinetin syyskokous pidettiin Oulussa 26.11.2022. 

Kokouksessa päätettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 sekä valittiin hallitus ja muut toimihenkilöt tulevalle vuodelle.

Vuoden 2023 hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tuija Pircklén (Sanoma Media Finland Oy) ja hänen varajäsenekseen valittiin Seena Ikonen (Hämeen Media Oy). Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Sari Ojala (Kustannus Oy Demokraatti), Jarmo Peltomäki (TS-Yhtymä Oy), Anneli Leiponen (Sanoma Media Finland Oy) ja Sanna Mäkinen (Sanoma Media Finland Oy). Hallituksen varajäseniksi valittiin Daniel Björklöf (KSF Media Ab), Anu Koivisto (Kaakon Viestintä Oy), Mika Mäenpää (A-lehdet Oy) ja Katriina Tuviala (Posti Palvelut Oy). Taloudenhoitajana jatkaa Marianne Peuralahti. Toiminnantarkastajaksi valittiin Leena Yletyinen ja varatoiminnantarkastajaksi Riitta Koskinen.

Hyvä porukka kasassa tekemässä Grafinetin 46. toimintavuodesta onnistuneen. Tervetuloa kaikki jäsenet ensi vuonna mukaan tapahtumiin, koulutuksiin ja vuosikokouksiin! Tiedostusta toiminnasta löydät some-kanavista ja verkkosivultamme.

Syyskokouksen yhteydessä ehdittiin myös vaihtaa kuulumisia jäsenistön kesken ja iltaa vietettiin Oulun teatterissa Gösta Sundqvistin joululauluja kuunnellen. Vuonna 2022 toiminnan teemana on ollut hyvinvointi ja siihen liittyen kokousväki pääsi myös tutustumaan luomukosmetiikkaan ja kokeilemaan kasvojoogaa.

Syyskokouksen ohessa pidettiin myös istuvan hallituksen kokous ja vuoden 2023 hallituksen järjestäytymiskokous. Kokouksissa käsiteltiin hallinnollisia asioita, käynnistyviä TES-neuvotteluja ja syyskokoukseen sekä tulevaan vuoteen liittyviä järjestelyjä.

Loppuvuoden muistettavia asioita

Muistathan, että luottamushenkilövalintoja seuraavalle kaksivuotiskaudelle tehdään 31.12.2022 asti. Jos tarvitset apua vaalien järjestämiseen tai mikä tahansa asia luottamushenkilövalintojen osalta mietityttää, niin olethan yhteydessä puheenjohtaja Tuijaan tuija.pircklen@grafinet.fi. Tietoja vaaleista löydät myös verkkosivultamme grafinet.fi. Vahva ja laaja luottamushenkilöverkosto on toimintamme ydin.

Olethan jo käynyt tutustumassa Teollisuusliiton eAsiointi -palveluun? Palvelussa hoidat jäsenasiat sähköisesti. Suosittelemme kaikille tutustumista palveluun. Käy ainakin katsomassa, että henkilö- ja yhteystietosi ovat kaikki ajantasalla. Ohjeita eAsiointiin löydät tästä.

Vuonna 2023 tulee muutoksia jäsenkorttiin. Ensisijaisesti käytössä on mobiilinen jäsenkortti. Myös perinteisen muovisen jäsenkortin voi edelleen tilata. Jäsenkorttiasiat hoituvat myös eAsioinnin kautta.

Grafinetin 45. juhlavuotta vietettiin järjestämällä jäsenistölle hyvinvointitapahtumia ravinnon, liikunnan, unen ja palautumisen parissa. Ensi viikonloppuna keräännymme vielä viimeiseen juhlavuoden tapahtumaan Punkaharjulle. Kiitos kaikille juhlavuoteen osallistuneille ja toivottavasti nämä tapahtumat olivat mielestänne mukava sekä virkistävä tapa juhlistaa perinteisten juhlien sijaan toimintaamme.