Hallituksen maaliskuun kokouskuulumiset

21.3.2023 klo 09:35

Grafinetin hallituksen maaliskuun kokous pidettiin 15.3. Hakaniemessä.
Paikalla olivat puheenjohtaja Tuija Pircklén, tiedotussihteeri Sari Ojala, sihteeri Anneli Leiponen, koulutusapurahavastaava Sanna Mäkinen, hallituksen jäsen Jarmo Peltomäki ja taloudenhoitaja Marianne Peuralahti
Ajankohtaisten asioiden listalle kuuluivat mm. liittokokouksen kuulumiset, kauden 2023-2024 luottamushenkilöilmoitukset ja tulevat kampanjat ja tapahtumat.

Muistutukseksi seuraavat asiat!

 • Viestintäalan toimihenkilöiden uuden työehtosopimuksen myötä huhtikuun palkanmaksuun on tulossa 400 euron kertamaksu. Lue lisää korotuksista täältä.
   
 • Uusi jäsenkampanja 1.4.-31.5.! Kaikille kampanjan aikana liittyneille uusille jäsenille ja jäsenhankkijoille lähetetään Grafinetin tuotepaketti. Lue lisää tästä.
   
 • Vaikuta äänestämällä! Tutustu Teollisuusliiton liittokokousehdokkaisiin tarkemmin täällä.
   
 • Tarkkaile tapahtumasivuja, niin pysyt kartalla kaikista kauden tapahtumista ja vinkeistä!
   
 • Vinkki työssä jaksamiseen: tauota työskentelyä ja ota mikrotauoista kaikki hyöty irti! Pidä lyhyt tauko puolen tunnin välein, nouse seisomaan ja katso minuutin ajan vaikka ikkunasta ulos. Tai tee lyhyt jumppa; venytä niskaa, pyörittele olkapäitä ja kierrä rankaa. Tärkeintä on, että annat hetken aivojen levätä ja palautua. Pienillä teoilla on suuri merkitys jaksamiseen!

Näillä eväillä kohti kevättä ja aurinkoa!