Syyskokouksen satoa

5.12.2011

Syyskokous 2011
Syyskokous 2011

Grafinetin hallitus piti vuoden viimeisen kokouksensa Tampereella 25.11.

Kokouksessa muokattiin vuoden 2012 toimintasuunnitelma syyskokoukselle esiteltävään muotoon. Heti vuoden alkumetreillä 14.-15.1.2012 järjestetään aktiivien tapaaminen Helsingissä.

Raamisopimuksen ympärillä käytiin vilkasta keskustelua ja mietittiin mitä sen ulkopuolelle jääminen tuo keväällä tullessaan.

Hallitus käsitteli myös koulutusraha hakemukset, joita tänä vuonna tuli runsaasti. Rahaa erilaisiin opintoihin myönnettiin lähes jokaiselle sitä hakeneelle.

Lauantaina 26.11. pidettiin Grafinetin sääntömääräinen syyskokous.

Paikkana oli Tampereen Holiday Inn –hotelli. Kokoukseen oli ilmoittautunut 32 jäsentä, joista vain pari joutui perumaan osallistumisensa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä päätettiin sääntömuutoksista, joita olivat hallituksen koon muuttaminen kymmenestä kahdeksaan henkilöön ja hallitustyöskentelyä helpottava etäkokoukset mahdollistava sääntömuutos. Myös koulutusrahaston käyttöä koskevaan sääntöön lisättiin kohta, jonka perusteella koulutusapurahaa voidaan käyttää myös Grafinetin sääntömääräisten kokusten luennoitsijoiden palkkioihin.

Vuoden 2012 hallituksen kokoonpanoksi tuli: Asko Eriksson, Tuire Härkönen, Mervi Kaistinen, Marina Levo, Henri Mattinen, Tuija Pircklen, Ismo Rahikainen, Sari Virtanen ja Katja Wallenius  sekä yleisvarajäseniksi Anne Hooli ja Pia Ylisaari.

Seuraava hallituksen kokous pidetään Helsingissä 10.1.2012 ja se on samalla uuden hallituksen järjestäytymiskokous.