Grafinetin hallitus kokoontui Kuopiossa 1.3.

7.3.2013 klo 06:00

Kuopion talvipäivät 2013
Kuopion talvipäivät 2013

Työpaikka- ja alueosastojen sääntöhin tehtiin pientä viilausta

Grafinetin hallitus piti helmikuun kokouksensa Kuopiossa, hotelli Puijonsarvessa perjantaina 1.3. Monien käsiteltävien asioiden takia kokousta jatkettiin vielä lauantaiaamuna.

Jokakertaisten talous- ja ajankohtaisasioiden lisäksi keskusteltiin alan yleisestä tilanteesta ja työpaikkojen kuulumisista. Hallitus työsti myös vuoden 2012 toimintakertomusta kevätkokousta varten.

Hallituksen työpaikka- ja alueosastojen sääntömuutospäätöksen mukaisesti työpaikka- ja alueosastojen toimintarahahakemukset pitää toimittaa Grafinetin hallitukselle vuosittain 2.5. mennessä.

Perjantai-iltana, kokouksen jälkeen hallitus tapasi kuopiolaisia jäseniä hyvän ruoan ja vilkkaan keskustelun merkeissä. Lauantaina aamupäivästä suunnistettiin kohti Rauhalahtea ja TEAMin talvipäiviä. Paikalle oli saapunut TEAMilaisia ympäri Suomen, noin 650 jäsenen voimin. Osa grafinetilaisista tutustui lumikenkäkävelyyn ja kahvakuulajumppaa, toiset kävivät rekiajelulla nauttien aurinkoisesta pakkaspäivästä. Ulkoilun päälle rentouduttiin kylpylän altaissa ja saunoissa. Illaksi oli järjestetty illallinen sekä tanssia Gepardi-yhtyeen vauhdittamana.

Aurinkoisia kevättalven päiviä!

Hallitus