Marraskuun kokouskuulumisia

23.11.2017 klo 06:00

Maanantaina pidetyssä kokouksessa Grafinetin hallitus käsitteli työehtosopimuksen neuvottelutuloksen ajalle 1.2.2018 – 31.1.2021. Aiempaa tiedotetta on päivitetty talvilomaa koskevan kirjauksen osalta. Toimihenkilöillä, joiden työsuhde on alkanut ennen 1.2.2018, on oikeus vaihtaa talviloma pysyvästi joulurahaan. Työnantajaliitto Medialiitto käsittelee ja hyväksyy tai hylkää neuvottelutuloksen kuluvan kuun loppuun mennessä.

Kokouksessa käsiteltiin saapuneet koulutusapurahahakemukset. Hakemuksia tuli seitsemän, joista viidelle myönnettiin apurahaa. Hakijoille ilmoitetaan apurahoista henkilökohtaisesti.

Marras-joulukuun aikana työpaikoilla suoritetaan luottamusmies ja työsuojeluvaltuutettujen valinnat. Hallitus käsitteli saapuneet luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen ilmoitukset tulevalle toimikaudelle ja muistuttaa, että suoritetusta pääluottamusmiehen, varapääluottamusmiehen ja työosastojen luottamusmiesten vaaleista on kirjallisesti ilmoitettava liitolle, ammattiosaston hallitukselle sekä työnantajalle ennen tammikuun 1. päivää, jolloin toimikausi alkaa.

Muistathan käynnissä olevan jäsenkampanjan!
Hankkimalla joulukuun loppuun mennessä uuden jäsenen osallistut 150 euron arvoisen lahjakortin arvontaan.