Hallituksen toimintavuosi käynnistyi

2.2.2018 klo 06:00


Hallitus kokoontui vuoden ensimmäiseen kokoukseen 28.-29.1. Aulangolla. Paikalla oli sekä varsinaiset että varajäsenet ja liiton oma sopimusasiantuntijamme Mirja Suhonen.

Kokouksessa käsiteltiin mm. vuoden 2017 alustava tilinpäätös, työpaikkaosastojen tämän hetken tilanne sekä hyväksyttiin valinnat pääluottamusmiehiksi ja varapääluottamusmiehiksi kaudelle 2018 ja työsuojeluvaltuutetuiksi ja varatyösuojeluvaltuutetuiksi kaudelle 2018 – 2019.

Viime vuoden lopulla valittujen ammattiosaston puheenjohtaja Tuija Pircklénin, varapuheenjohtaja Sari Ojalan, taloudenhoitaja Marianne Peuralahden ja sihteeri Kirsi Kuokkasen lisäksi nyt valittiin vastuuhenkilöt vuodelle 2018 seuraavasti: tiedotussihteeri Niina Siren, jäsentuote- ja verkkovastaava Sari Ojala, opintosihteeri Niina Pakarinen, kokousvastaava Mari Jokinen, jäsenvastaava Sari Kotajärvi, koulutusapurahavastaava Jarmo Peltomäki, merkkipäivävastaava Seena Ikonen ja toimintarahavastaava Leena Yletyinen. Vastuuhenkilöt sekä muut hallituksen jäsenet tavoittaa sähköpostilla etunimi.sukunimi@grafinet.fi.

Teollisuusliitto järjestää jäsenristeilyn 26.-27.5.2018 M/S Silja Europalla Tallinnaan ja kokouksessa päätettiin, että Grafinet tukee työmarkkinoiden käytettävissä olevien jäsentensä matkaa 10 eurolla. Tuki maksetaan kuittia vastaan jälkikäteen edellyttäen, että risteilylle on osallistuttu, peruuntuneita matkoja ei tueta.

Muistathan myös käynnissä olevan jäsenkampanjamme? Hankkimalla uuden jäsenen osallistut 150 euron arvoisen lahjakortin arvontaan ja hankkimasi jäsen saa 40 euron arvoisen lahjakortin, kun jäsenyys on kestänyt kolme kuukautta. Jokaisesta uudesta jäsenestä saa yhden arpalipun ja mahdollisuus voittoon kasvaa! Nyt kaikki hankkimaan lisää jäseniä mukavaan joukkoomme!

Pirteitä pakkaspäiviä toivottaa hallitus