Hallituksen kokouskuulumisia

7.9.2018 klo 06:00


Syyskauden toinen kokous pidettiin keskiviikkona Helsingissä

Kokouksessa käsiteltiin talous- ja muita ajankohtaisia asioita, minkä lisäksi arvottiin Grafinetin Facebook-sivujen tykkääjien kesken Grafinetin tuotekassi, onnettarena toimi Sari Ojala. Onnittelut voittajalle! Kokous oli samalla viimeinen nykyisissä tiloissa, sillä Grafinetilla on muutto edessä lokakuussa. Onneksi muuttomatka on lyhyt, vain kadun toiselle puolelle.

Jäsenkampanja on voimassa enää syyskuun loppuun asti, joten nyt otetaan loppukiri! Vielä on mahdollisuus hankkia uusia jäseniä ja osallistua 150 euron arvoisen lahjakortin arvontaan. Muistathan, että jokaisesta uudesta jäsenestä saa yhden arpalipun!

Olethan jo ilmoittautunut Grafinetin syyskokoukseen? Ellet, niin tee se nyt! Syyskokous pidetään 24.-25.11. Jyväskylässä, lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä>>.

Vielä ehtii ilmoittautua myös Teollisuusliiton järjestämälle Perustietoa työehdoista -kurssille, joka pidetään 20.10.2018 Helsingissä ja on tarkoitettu Grafinetin jäsenille. Liiton oma sopimusasiantuntijamme Mirja Suhonen on kouluttajana.

Koulutusapurahan haku alkaa lokakuussa. Jos olet osallistunut ammatillista pätevyyttä lisäävään koulutukseen tai järjestökoulutukseen (ammattiyhdistyskoulutukseen), saatat olla oikeutettu tukeen. Syyskuun lopulla tulee lisätietoa ja hakuohjeet, seuraa siis uutiskirjeitä!

Mukavaa syksyn odotusta!

Hallitus