Hallituksen terveiset toiminnan suunnittelukokouksesta 23.-24.9.

29.9.2022 klo 11:30

Hallitus kokoontui toiminnan suunnittelukokoukseen Espoon Korpilammelle 23.-24.9.2022. Toiminnan suunnittelukokoukseen kutsuttiin paikalle myös hallituksen varajäsenet.

Kokouksessa keskityttiin tulevan vuoden toiminnan suunnitteluun ja budjetointiin. Hallitus esittelee toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2023 syyskokouksessa marraskuussa.

Kuluvana vuonna juhlitaan Grafinetin 45. toimintavuotta hyvinvointiteemalla. Hallitus toi hyvinvointia kokouspäiviin pienellä kävelykokouksella. Pienillä muutoksilla saadaan hyvinvointia arkiseen aherrukseen.

Kävimme läpi alkusyksyn tapahtumissa kerätyt palautteet ja arvottiin palautteiden jättäneiden kesken Grafinet-tuotepalkinnot. Voittajille tiedotetaan henkilökohtaisesti. Tapahtumista saatiin hyvää palautetta ja kaikki kehitysideat käsiteltiin. Palautteet mahdollistavat osaltaan toiminnan kehittämisen eli kiitos kaikille aktiivisille palautteiden antajille.

Uutiskirjeestä luovutaan lopullisesti ja uutiskirjeitä ei enää lähetetä. Muistathan siis seurata sivua grafinet.fi sekä sosiaalisen median kanaviamme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Löydät meidät kaikista kanavista Grafinet-nimellä. Jäsenille lähetetään tarvittassa myös sähkö- ja kirjepostia.

Kuluvalle vuodelle on vielä ohjelmassa tapahtumia, koulutusta, Museokortti- ja teatterijäsenetuja, syyskokous Oulussa ja mm. työpaikkojen luottamushenkilövaalit. Kaikesta toiminnasta tiedotetaan syksyn aikana. Käyhän tutustumassa syksyn tarjontaan Tapahtumat -sivullamme ja tule mukaan!

Myös vuoden 2022 koulutusapurahat jaetaan vielä tänä syksynä. Tutustu koulutusapurahan hakuehtoihin ja tee hakemuksesi lokakuun loppuun mennessä. Tarkemmat tiedot koulutusapurahasta löydät tästä.

Luottamushenkilövaaleista tiedotetaan syksyn aikana. Jos sinulla on kysyttävää liittyen luottamushenkilön valintaan, niin ole yhteydessä puheenjohtaja Tuijaan (tuija.pircklen@grafinet.fi). Tämän syksyn luottamushenkilövaaleissa on hyvä huomioida, että luottamushenkilöilmoitukset kannattaa jättää vasta joulukuussa. Liitto ottaa marraskuun viimeisenä päivänä käyttöön uuden asiointipalvelun, jonka kautta ilmoituksen voi tehdä täysin sähköisesti.

 

Nähdään syyskauden tapahtumissa

hallitus

 

P.S. Jos olet kiinnostunut osallistumaan hallitustoimintaan vuonna 2023, niin ole yhteydessä puheenjohtaja Tuijaan tai muihin hallituksen jäseniin. Kerromme mielellämme lisää toiminnasta. Hallituksen yhteystiedot löydät tästä.