GT45 Sadonkorjuuristeily Ahvenanmaalle - TÄYNNÄ

Aika: 16.-18.9.2022

Syksy on sadonkorjuun aikaa. Aikaa, jolloin nautitaan kesän, auringon ja lämmön kypsyttämästä sadosta ja valmistaudutaan talveen. Tässä hyvinvointitapahtumassa painopiste on hyvässä ja terveellisessä ravinnossa.

Tapahtuma alkaa perjantaina 16.9. Tallink Baltic Queenilla ja päättyy sunnuntaina 18.9. laivan saapuessa takaisin Helsinkiin, sisältäen perjantaina Grafinetin luennon laivan kokoustilassa ja päivällisen. Lauantaina aamiaisen laivalla, opastetun retken Ahvenanmaalla ja päivällisen laivalla sekä sunnuntaina aamiaisen laivalla.

Aikataulu
Perjantai 16.9.

14.30–15.00 Matkalippujen jako.
15.45 Lähtö Helsingistä, Baltic Queen, Länsiterminaali 2. Laivaan nousu päättyy 20 minuuttia ennen laivan lähtöä
18.00 Grafinet ajankohtaiset asiat, luento ja kahvibuffet (suolainen kahvileipä), Baltic Queen kokoustila
21.15 Päivällinen, Grande Buffet            
 

Lauantai 17.9.
9.00 Aamiainen, Grande Buffet
11.00–17.00 Sadonkorjuuretki, bussikuljetus satamasta *)
Kesto n. 6 tuntia. Retki sisältää kävelyä, joten suositellaan mukavia jalkineita.
18.00 Lähtö Maarianhaminasta
21.45 Päivällinen, Grande Buffet

Sunnuntai 18.9.
8.00 Aamiainen, Grande Buffet
9.00 Saapuminen Helsinkiin

Hyvinvointitapahtumaan mahtuu 20 osallistujaa. Majoitus B-luokan neljän hengen hyteissä. Neljä henkilöä / hytti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Risteilyllä tulee olla passi tai henkilökortti mukana, sillä laiva pysähtyy Tallinnassa.

Ilmoittautuminen
Tapahtuma on täynnä.
Huomioithan, että jäsenmaksujesi tulee olla ajan tasalla. Tapahtuma on kohdennettu Grafinetin työssä oleville ja työttömille jäsenille.

Omavastuu
Grafinet vahvistaa ilmoittautuneille pääsyn tapahtumaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja samalla eräpäivän, johon mennessä omavastuu tulee suorittaa. Omavastuu 40 euroa sisältää risteilyn, retken, ohjelmaan merkityt ruokailut ja matkat kodin ja sataman välillä Grafinetin matkustusohjeen mukaisesti.
HUOM! Omavastuu maksetaan Grafinetin tilille FI 76 8000 1970 1248 80 vasta, kun Grafinet on vahvistanut ilmoittautuneen mahtuvan matkalle. Maksaessa lisätään maksukenttään viesti: Nimi / Sadonkorjuu.

*) Sadonkorjuuretki
Klo 11 bussikuljetus satamasta. Ensimmäisenä kohteena Mickels Gård-luomutila Gottbyssä, jossa voi nähdä lampaita ja muita maatilan eläimiä, herkutella tilan kahviossa ja ostaa paikallisia tuotteita. Tilalta löytyy myös oma museo.
Klo 12 matka jatkuu kohti sadonkorjuujuhlien suurinta Bolstaholms-tilaa, jossa hauskaa tekemistä ja jonka lisäksi tilalla myydään lihatuotteita ja käsitöitä. Puutarhakahvilassa mahdollisuus ruokailuun.
Klo 13.30 matkataan kohti Ahvenanmaan keskiosassa sijaitsevaa Pub Stallhagenia, josta on mahdollista ostaa panimon omia tuotteita ja käsitöitä.
Klo 14.30 siirrytään Kastelholmaan Smakbyn -makukylään, jossa on paljon herkkuja ahvenanmaalaisen ruoan ystäville.
Klo 15.30 jatkamme päivän viimeiseen kohteeseen Maarianhaminan merikortteliin ennen laivalle paluuta.

Lisätietoja Tuija Pircklén, tuija.pircklen@grafinet.fi