GT45 hyvinvointia Punkaharjulla

Aika: 10.-11.12.2022
Paikka: Hotelli Punkaharju, Punkaharjun Harjutie 596, 58450 Punkaharju

Grafinetin 45-vuotisjuhlavuoden viimeisen hyvinvointitapahtuman teemana on oma hyvinvointi, tietoinen läsnäolo ja elämänarvojen kirkastaminen. Joulukuun hyvinvointitapahtuma järjestetään Hotelli Punkaharjulla 10.-11.12.2022.

Hyvinvointitapahtuman asiaosiossa PHT:n suunnittelija Marjukka Somiska esittelee PHT:n hyvinvointikursseja sekä vetää toiminnallisen harjoituksen psykologisen joustavuuden taitojen harjoittamisesta siten, että harjoituksen asioita voi peilata omaan hyvinvointiinsa. 

Tapahtuma alkaa lauantaina 10.12. klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina 11.12. klo 12.00. Ohjelma sisältää lauantaina Grafinetin ajankohtaiskatsauksen, PHT:n koulutuksen, lounaan, kävelylenkin ja pikkujouluillallisen kera ShoWhat shown. Sunnuntaina aamiaisen jälkeen nautitaan tunnin mittaisesta meditaatio- ja rauhoittumishetkestä ennen huoneiden luovuttamista ja kotimatkaa.
Otathan tapahtumaan mukaan sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat varusteet.

Aikataulu
lauantai 10.12.

klo 11.00 Grafinet ajankohtaiskatsaus ja kahvitarjoilu
klo 12.00 PHT:n esittely ja harjoitus
klo 14.00 kolmen ruokalajin lounas (klo 14.30 sisäänkirjautuminen)
klo 15.30 Grafinet ajankohtaiskatsaus jatkuu ja Topeliuksen polun kierros kävellen (2 km).
klo 18.00 pikkujouluillallinen ja ShoWhat show

sunnuntai 11.12.
klo   8.00 aamiainen
klo 10.00 ohjattu meditaatio ja rauhoittumishetki
klo 12.00 uloskirjautuminen

Sunnuntaina aamiainen on tarjolla kello 8 – 10 välisenä aikana.

Hyvinvointitapahtumaan mahtuu 20 osallistujaa ja se on kohdennettu työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille. Majoitus kahden hengen huoneissa.

Ilmoittautuminen 
Tapahtuma on täynnä.
Huomioithan, että jäsenmaksujesi tulee olla ajan tasalla. Tapahtuma on kohdennettu Grafinetin työssä oleville ja työttömille jäsenille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Omavastuu
Hyvinvointitapahtuman omavastuu on 50 euroa, sisältäen ohjelmaan merkityt aktiviteetit ja ruokailut, majoituksen ja matkat. Grafinet vahvistaa ilmoittautuneelle mahtumisesta tapahtumaan erillisellä sähköpostilla. Omavastuu maksetaan Grafinetin tilille FI 76 8000 1970 1248 80 välittömästi sen jälkeen, kun Grafinet on vahvistanut ilmoittautuneen mahtuvan tapahtumaan. Maksaessa lisätään maksukenttään viesti: Nimi / Punkaharju.

Matkustaminen
Hotelli Punkaharju sijaitsee Luston ja Retretin juna-asemien välissä, molemmista on noin 10 – 15 minuutin kävelymatka hotellille. Helsingistä junalla saapuessa vaihdetaan Parikkalassa taajamajunaan kohti Savonlinnaa. Helsingistä, Parikkalan suunnasta saapuessa, lähin hotellia oleva pysäkki on Lusto, josta on 1 km kävelymatka hotellille. Savonlinnan suunnasta saapuessa lähin seisake on Retretti, josta on 1,2 km kävelymatka perille. Pysäkit: Parikkala, Punkaharju, Lusto, Retretti, Kerimäki, Pääskylahti, Savonlinna. 
Esimerkkejä junamatkoista löydät sivun oikean ylälaidan kuvasta.


Lisätietoja Tuija Pircklén, tuija.pircklen@grafinet.fi

Tutustu PHT:n hyvinvointikursseihin: https://pht.fi/
Tutustu Hotelli Punkaharjuun: https://hotellipunkaharju.fi/