Teollisuusliiton jäsenristeily

Aika: 9.-10.9.2023

Teollisuusliiton jäsenristeily järjestetään 9. – 10.9.2023.

Baltic Princess lähtee Turusta Siljan terminaalista lauantaina 9.9. klo 18.30 ja palaa sunnuntaina 10.9. klo 16.30. Matkan kesto 22 h. Baltic Princess menee Kapellskäriin, jossa ei ole mahdollisuutta maihinnousuun. Risteilyn ohjelmassa Antti Ketonen, dj Oku Luukkainen ja Bilejuna.

Tutustu jäsenristeilyyn Teollisuusliiton sivuilla.


Matkavaraukset ammattiosaston kautta 15.5. mennessä!
Grafinetin työmarkkinoiden käytettävissä olevat jäsenet saavat jäsenristeilystä enintään 50 euron sekä kodin ja sataman välisistä matkoista enintään 10 euron jäsenalennuksen, kun hän ilmoittautuu osaston kautta. Jäsenalennus myönnetään Grafinetin jäsenelle myös silloin, kun hänet ilmoitetaan samaiselle risteilylle jonkin toisen ammattiosaston kautta, ja kun jäsen ilmoittaa tästä etukäteen Grafinetin ilmoittautumislomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Grafinet vahvistaa ilmoittautuneelle mahtumisen matkalla Grafinetin matkavarauksen kautta ja ilmoittaa samalla omavastuun eräpäivän.

Ilmoittaudu ammattiosaston kautta tästä 15.5. mennessä! 

Jäsen voi tehdä matkavarauksen myös suoraan Matkapoikien kautta.
Grafinetin tuki maksetaan risteilyn jälkeen kuittia vastaan.

Risteilyn hintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa, Teollisuusliiton risteilyohjelma, Buffet-illallinen ja meriaamiainen sekä laivayhtiön perimä polttoainelisämaksu. Hinnat Grafinetin jäsenille alkaen 30 euroa / henkilö.

A3-hytti kolmelle, jäsenetuhinta 45 euroa / hlö

B3-hytti kolmelle, jäsenetuhinta 30 euroa / hlö

B4-hytti neljälle, jäsenetuhinta 30 euroa / hlö

Grafinet sai varattua hyttipaikat 30 jäsenelle seuraavasti 3 kpl A3-hyttejä kolmelle, 3 kpl B3-hyttejä kolmelle ja 3 kpl B4-hyttejä neljälle.

Tarvitsetko kuljetuksen satamaan?
Lisäpalveluna on tilattavissa Matkapoikien tilausajokuljetusten mukaiset kuljetukset. Grafinetin jäsenalennus 10 euroa. https://www.matkapojat.fi/dokumentit/ryhmien_bussikuljetukset_turkuun_teollisuusliitto.pdf

Haluatko nauttia sunnuntaina lounaan laivalla?
Lisäpalveluna on tilattavissa paluumatkalle Buffet-lounas klo 12–15, hinta 28 euroa / henkilö.

Risteilyllä jokaisella matkustajalla pitää olla mukana voimassa oleva passi tai virallinen EU-henkilökortti.

Lisätietoja Tuija Pircklén, tuija.pircklen@grafinet.fi