Koskenlaskusta mindfulnessiin - viikonloppukurssiAika: 23.-24.9.2023
Paikka: Sokos Hotel Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola

Grafinet järjestää työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille viikonloppukurssin 23.-24.9.2023 Sokos Hotel Vaakunassa Kouvolassa.
Kurssi sisältää koskenlaskua Kymijoella, tilaussaunan, päivällisen, kävelyretken ja mindfulness—harjoituksia.
Kurssille osallistuvan on mahdollista lisäksi tilata jäsenetuhintaan lippu 23.9. klo 18.00 alkavaan Kouvolan teatterin Cabaret -esitykseen.

Lauantaina kokoonnumme Kouvolan rautatieasemalla, josta siirrytään Kultaanrantaan nauttimaan nokipannukahvit ja laskemaan Kymijoen kolme vauhdikasta koskea oppaan ohjeistuksella. Retki sisältää tarvittavat varusteet ja vakuutuksen. Koskenlaskun jälkeen siirrymme Kouvolaan hotellille, jossa on varattuna tilaussauna noin klo 14 ja päivällinen klo 16. Tilaussauna on varattu naisille. Hotellin asiakassauna on käytettävissä miehille klo 17-22.

Sunnuntai käynnistyy hotelliaamiaisella ja klo 9 suunnataan yhteiselle aamukävelylle virittäytyäksemme läsnäolon aamupäivään. Läsnäolon aamupäivässä opettelemme yhdessä kehomieliyhteyttä, läsnäolotaitoja ja stressinhallintaa mindfulness-harjoituksen kautta. Mindfulness-ohjaajana toimii Satu Ketopelto MindfullYoga Suomi. Iltapäivällä käydään läpi Grafinetin ajankohtaiset asiat ja nautitaan lounas ennen kotimatkaa.

Tarvitset kurssille sisä- ja ulkoliikuntaan sopivan vaatetuksen ja uimapuvun - jos käyt saunan porealtaassa.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin omavastuu on 55 euroa sisältäen koulutuksen, majoituksen, matkat ja ruokailut. Cabaret-teatteriesityksen omavastuu on 30 euroa. Omavastuu maksetaan erillisen ohjeen mukaisesti, Grafinetin vahvistettua kurssille mahtumisen erillisellä sähköpostilla.

Kurssi alkaa lauantaina klo 9.45 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00. Kurssin tarkempi ohjelma jaetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille.

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 31.8.2023 mennessä.

Kurssilla noudatetaan Grafinetin matkustusohjesääntöä https://www.grafinet.fi/tapahtumat/matkustusohjeet/  ja ilmoittautumislomakkeen osallistumis- ja peruutusehtoja https://www.grafinet.fi/tapahtumat/ilmoittautumislomakkeet/

Lisätietoja Tuija Pircklén, tuija.pircklen@grafinet.fi

Liity Grafinetin Facebook-ryhmään ja saat aina tietoa Grafinetin toiminnasta tuoreeltaan.