Asiaa ja viihdettä


Esimerkkejä junien lähtöajoista eri paikkakunnilta
Esimerkkejä junien lähtöajoista eri paikkakunnilta
Aika: 2.-3.12.2023
Paikka: Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa

 

Kurssi on peruttu.

 

Kuka neuvottelee työpaikallasi?
Grafinet järjestää työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille viikonloppukurssin 2.-3.12.2023 Peurungalla. Kurssin asiaosiossa perehdytään mm. yhteistoimintalakiin ja muutosneuvotteluun. Kouluttajana toimii Teollisuusliiton sopimuspäällikkö Pasi Havio.
Koulutuksen päätyttyä on mahdollisuus rentoutua kylpylän altaissa ja saunoissa ennen pikkujouluillallista ja Juha Tapion ja Teleksin showta. 

Koulutus alkaa lauantaina klo 14.30, jota ennen tarjolla on lounas. Kylpylä on klo 17.30, illallinen klo 20.00 ja show alkaa klo 22.00. Sunnuntaina hotelliaamiaisen jälkeen lähdetään klo 9.30 yhteiskuljetuksella Jyväskylään.

Kurssille on varattu 16 paikkaa ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuneelle lähetetään erillinen sähköposti, jolla vahvistetaan mahtuminen kurssille ja jonka jälkeen ilmoittautunut maksaa omavastuuosuuden.

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 9.11.2023 mennessä. Omavastuu on 70 euroa, sisältäen koulutuksen, majoituksen, matkat, lounaan, iltapäiväkahvit, pikkujouluillallisen ja shown.
 

Grafinet tilaa ilmoittautuneille junaliput Jyväskylään, josta järjestetään yhteiskuljetus hotellille.
Kurssilla noudatetaan Grafinetin matkustusohjesääntöä https://www.grafinet.fi/tapahtumat/matkustusohjeet/  ja ilmoittautumislomakkeen osallistumis- ja peruutusehtoja https://www.grafinet.fi/tapahtumat/ilmoittautumislomakkeet/

Huom! Olethan ladannut mobiilijäsenkortin, josta näet mm. jäsennumerosi!

Lisätietoja Tuija Pircklén, tuija.pircklen@grafinet.fi