Hallituksen kokouskuulumisia

18.8.2022 klo 06:00

Grafinetin hallitus aloitti syyskauden kokoustamalla omalla toimistollamme Hakaniemessä tiistaina 16.8.2022. Kokouksessa käsiteltiin mm. TES-neuvotteluihin valmistautumista sekä perhevapaatyöryhmän neuvottelutulosta Teollisuusliiton asiantuntijoiden kanssa, kävimme läpi kaikissa kokouksissa esityslistalta löytyvät talousasiat ja tulevien jäsentapahtumien järjestelyt.

Lainsäädäntö perhevapaiden osalta on muuttunut ja tämän vuoksi myös TES on päivitetty vastaamaan lainsäädäntöä.  Perhevapaatyöryhmä sai kesäkuussa neuvottelutuloksen ja TES on päivitetty kappaleen 6.4 Raskaus- ja vanhempainvapaa -osalta. Huomioithan, että painettu Työehtosopimus 2022 - 2024 ei tällä hetkellä ole ajantasalla kohdan 6.4 osalta. Muutoksin päivitetty TES löytyy sähköisessä muodossa Grafinetin sivulta

Kuluva vuosi on Grafinetin 45. toimintavuosi, jota juhlistamme hyvinvointiin keskittyen.

Lauantaina 15.10. järjestetään työhyvinvointikurssi. Kurssipäivän aiheina ovat mm. työssä jaksaminen, työnohjauksellinen viestintä muutoksessa sekä tarjolla on ohjeita työttömäksi jääneille. Kurssille voi osallistua Hakaniemessä Helsingissä tai TEAMSin välityksellä. Kouluttajana toimii Marjut Lumijärvi Teollisuusliitosta. Kurssipäivän päätteeksi ohjelmassa on Priscilla, aavikon kuningatar -esitys Helsingin Kaupunginteatterissa. Lippuja on rajattu määrä ja lipun omavastuuhinta on 20 euroa. Ilmoittaudu mukaan!

Pidämme uni ja lepo-teemaisen hyvinvointitapahtuman Iisalmessa Hotel Golden Domessa 28.-30.10.2022. Uniluennon lisäksi ohjelmassa on karjalanpiirakkapaja ja hemmottelusauna. Iisalmessa voit osallistua myös J. Karjalaisen konserttiin. Konserttilippuja on mahdollista varata Grafinetin kautta, niin kauan kun lippuja on saatavilla. Lue lisää ja ilmoittaudu 16.9. mennessä.

Korona-ajan jälkeen myös Teollisuusliiton koulutukset ovat käynnistyneet. Tutustu valikoimaan tästä ja lähde mukaan oppimaan!

Jos opiskelet omaehtoisesti omaa ammattitaitoasi kehittääksesi, niin muistathan hakea koulutusapurahaa viimeistään lokakuun loppuun mennessä. Tarkemmat tiedot koulutusapurahasta löydät tästä.

Muista ottaa seurantaan Grafinet Facebook-yhteisö Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry ja Facebook-ryhmä Grafinet Viestintäalan Toimihenkilöt ry. Lisäksi löydät meidät Instagramista nimellä Grafinetry ja Twitteristä nimellä Grafinet. Kanavia seuraamalla saat kaiken tarvitsemasi ajankohtaisen tiedon aina nopeasti.