Uudella raikkaalla ilmeellä kevättä kohti!

20.2.2012


Grafinetin uusi verkkosivusto julkaistiin viime viikolla.

Sivustoa ylläpidetään nyt Optinet Oy:n tuottamalla Yhdistysavain sovelluksella. Palvelu on kotimainen, ja sen käyttö on helppoa.

Verkkosivusto ei kuitenkaan ole kokonaan valmis. Osa sivuista saattaa näyttää keskeneräisiltä ja niiden tiedot vielä kovin vähäisiltä, mutta kevään kuluessa ne tulevat täydentymään oikealla tiedolla.  

Sivuston tarkoitus on olla edelleen Grafinetin yksi päätiedotuskanava, ja sitä ylläpidetään jatkuvasti. Myös uutiskirje toiminto jatkuu, ammattiosaston ajankohtaisten asioiden viestintä välineenä.

Sivusto koostuu, Etusivun lisäksi viidesta pääsivusta. Pääsivuille pääsee sivun otsikkopalkin linkeistä. Kunkin sivun vasemmassa laidassa on lisää linkkjeä ns. alasivuille, joilta löytyy aina tarkempaa tietoa.

  • Etusivulla on lyhyen esittelyn lisäksi aina ajankohtaisimmat asiat ja siellä voidaan julkaista myös ns. pikakyselyjä.
  • Grafinet sivulla kerrotaan tarkemmin ammattiosastomme toiminnasta ja sen tavoitteista. Tältä sivulta löytyy tietoa myös työpaikkaosastoista ja mm. säännöt joiden puitteissa toimimme.
  • Jäseneksi sivulle on koottu ohjeet liittymiseen ja sieltä löytyvät myös uudet jäsenedut!
  • Yhteystiedot sivulta löytää yhdistyksen kaikki tärkeät yhteysosoitteet, hallituksen jäsenten yhteystiedot kuvineen, sekä yhteydenotto lomake, jolla voi helposti lähettää palautetta, tai kysyä toiminnasta hallituksen jäseniltä.
  • Työehtosopimus sivulla kerrotaan toimintamme tärkemmästa asiasta eli työehtosopimuksesta. Sivulta voi myös ladata itselleen aina voimassa olevan sopimuksen ja tarvittaessa muita siihen liittyviä ainestoja.
  • Tapahtumat sivulla sijaitsee mm. tapahtumakalenterimme josta saa aina ajantasaisimman tiedon tulevista tapahtumista, kokouksista ja kursseista. Näiltä sivuilta löytyy myös matkustusohje ja kuvakoosteita aiemmista tapahtumista.
  • Valikossa on myös Haku sivu, jonka avulla sivun sisällöstä voi helposti hakea tietoa hakusanojen perusteella.

Uudella verkkosivulla ei ole käytössä erillistä kirjautumista edellyttävää jäsensivustoa (jäsenhuone), vaan kaikki sisältö löytyy julkisilta sivuilta ja on avointa kaikille. Hallituksen toimintaa varten on Hallituksen työhuone, johon voi kirjautua vain hallituksen jäsenen käyttätunnuksilla. Tämä ns. virtuaalityöhuone sisältää hallituksen toimintakalenterin ja muita toimintaa helpottavia työkaluja.

Grafinetin verkkosivu- ja viestintätyöryhmä kehittää sivuja jatkuvasti niin, että ne palvelisivat mahdollismman hyvin kaikkia jäseniä ja antaisivat mahdollisimman hyvää tietoa toiminnastamme kaikikille sivustolla vieraileville.

Palautetta sivustosta ja sen kehittämisestä otetaan mielellään vastaan. Palautteen ja kehitysideat voi lähettää esimerkiksi Ota yhteyttä sivun kautta.

Mukavaa ja aurinkoista kevättä toivottaa

Grafinet ry, tiedotus